سیم‌کارت جدید ای‌سیم چیست و چه مزیت‌هایی دارد؟

به گزارش ایسنا، به نقل از وب سایت سی‌نت، اپل هفته گذشته در جریان رویدادی از محصولات جدیدش از جمله آیفون‌های جدید مدل ۲۰۱۸ رونمایی کرد و طبق پیش‌بینی‌های انجام شده، مشخص شد که دو مدل پرچمدار اپل یعنی آیفون‌های ۱۰ اس و ۱۰ اس مکس از قابلیت دو سیم‌کارته بودن بهره می‌برند که البته گزارش‌ها حاکیست که این قابلیت تنها در ۱۰ کشوری که اپراتورهای مخابراتی آن‌ها چنین سرویسی را ارائه داده و از فناوری سیم‌کارت‌های ای سیم (eSIM) پشتیبانی می‌کنند، قابل استفاده خواهد بود.

با توجه به پشتیبانی این دو پرچمدار جدید اپل از سیم‌کارت ای‌سیم، بسیاری از کاربران در سراسر جهان خواستار بدست آوردن اطلاعات مربوط به این فناوری جدید شده‌اند و می‌خواهند که از مزایا و معایب این سیم‌کارت‌های جدید مطلع شوند.

واژه سیم‌کارت ای‌سیم(eSIM) به‌معنای سیم‌کارت قابل ادغام و مخفف عبارت (Embedded Subscriber Identity Module) است و همانطور که از نامش مشخص است، بخش جداناپذیری از برد اصلی گوشی هوشمند موردنظر محسوب می‌شود. کلمه ای‌سیم به معنای یک سیم‌کارت یکپارچه با گوشی هوشمند است و این بدان معناست که دیگر سیم‌کارت فیزیکی قابل خروج از گوشی هوشمند نخواهد بود و اپراتور مربوطه در کشورهای محل سکونت باید از آن پشتیبانی کند.

البته شنیده‌ها حاکی است که نسخه مخصوص بازار چین از این دو مدل گوشی آیفون همانند سایر گوشی‌های دو سیم‌کارته معمولی است اما در نسخه سایر کشورها به‌نظر می‌رسد که از یک سیم‌کارت فیزیکی و یک ای‌سیم بهره خواهد گرفت. استفاده از سیم‌کارت ای‌سیم مستلزم پشتیبانی اپراتورها از این نوع سیم‌کارت است که در حال حاضر تنها در ۹ کشور جهان امکانات و زیرساخت‌های لازم آن وجود دارد.

هم‌اکنون کشورهایی که از این قابلیت سیم‌کارت‌های ای‌سیم پشتیبانی می‌کنند، شامل اتریش، کانادا، کرواسی، جمهوری چک، آلمان، مجارستان، هند، اسپانیا، انگلیس و ایالات متحده آمریکا می‌شوند و به نظر می‌رسد که تنها کاربران ساکن در کشورهای مذکور قادر خواهند بود از این نسخه‌های دو سیم‌کارته گوشی‌های آیفون ۲۰۱۸ بهره‌مند شوند.

البته این نخستین باری نیست که اپل از سیم‌کارت‌های ای‌سیم در محصولاتش استفاده می‌کند، بلکه تاکنون از آن در ساعت‌های هوشمند اپل واچ سری ۳ و سری ۴ نیز استفاده کرده و گوگل نیز در گوشی‌های پیکسل ۲ در آمریکا بهره برده بود.
 

مزایای استفاده و توسعه فناوری سیم کارت ای سیم چیست؟

یکی از بزرگترین مزایای این فناوری برای شرکت‌های تولیدکننده موبایل آن است که دیگر نیازی نیست فضای جداگانه‌ای را در کناره یا پشت گوشی برای قرار گرفتن سیم‌کارت‌های معمول تعبیه کنند که این در نهایت دست آن‌ها را برای طراحی‌های زیبا، سبک و جذاب گوشی‌های هوشمند باز می‌گذارد و طراحی حاشیه و کناره‌های گوشی‌ها می‌تواند با پشتیبانی از این قابلیت نازک‌تر و باریک‌تر از قبل شود.

تعویض و جابجایی سیم‌کارت نیز کمتر از چند ثانیه به طول می‌انجامد و دیگر نیازی نیست برای برقراری ارتباط و اطمینان از راه‌اندازی شبکه برای سیم‌کارت موردنظر، با کسی تماس بگیریم.

یکی دیگر از مزایای بزرگ آن برای افراد و کاربرانیست که به‌صورت مداوم در حال سفر به کشورهای مختلف هستند و با بهره‌مندی از این فناوری دیگر نیازی به تعویض و خرید سیم‌کارت جدید مخصوص کشور مربوطه نخواهند داشت که این امر خود موهبت بزرگی برای این دسته از کاربران به شمار خواهد رفت چراکه از خریداری و تهیه خیل عظیمی از سیم‌کارت‌های محلی کشورهای گوناگون جلوگیری بعمل می‌آورد و علاوه بر کاهش هزینه برای کاربران، اپراتورها را نیز از پرداخت هزینه‌های گزاف و اضافی برای تولید و ارائه سیم‌کارت معاف خواهد کرد.

بدین‌ترتیب شما با بهره‌مندی از فناوری سیم‌کارت ای‌سیم، دیگر نیازی به همراه داشتن تعداد زیادی سیم‌کارت محلی ندارید بلکه شما قادر خواهید بود تنها با یک تماس با اپراتور یا از طریق یک اپلیکیشن، شبکه موبایلی خود را با توجه به موقعیت جغرافیایی جدید خود انتخاب کرده و از خدمات آن بهره‌مند شوید.

برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.