قالیباف: پاسخ مقتدرانه را به آمریکا دادیم؛ توپ در زمین آن‌هاست

به گزارش سرویس‌خبری پارلمانی خبرگزاری خبر آنی، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز، سه‌شنبه،  مجلس، در نطق پیش از دستور خود گفت: در آستانه‌ یوم الله 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی قرار داریم، روزی که در تقویم پرافتخار این سرزمین، تجلی‌گاه سه واقعه‌ تاریخ‌ساز است، تبعید حضرت امام خمینی(ره) و شهادت مظلومانه‌ دانش‌آموزان عزیز در سال 1357 به‌دست رژیم سفاک پهلوی، و تسخیر لانه‌ جاسوسی آمریکا در سال 1358، این سه رویداد، ریشه در یک حقیقت واحد دارد و آن هم این است که آمریکا از روزی که قدرت گرفته است تا امروز و تا هر روزی که بتواند، به‌دنبال بلعیدن ایران بوده و خواهد بود، روزی این هدف را از طریق تسلیم حاکمان دست‌نشانده دنبال می‌کرده و امروز که با ایستادگی ملت یکپارچه و مستقل ایران مواجه شده است، از ابزار جنگ نظامی، اقتصادی و شناختی استفاده می‌کند.

.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ریشه‌ دشمنی عمیق آمریکا با ملت ایران نیز همین مسئله است که ملت ما مقابل این هدف زیاده‌خواهانه ایستاده است و استقلال‌طلبی‌اش را تبدیل به آرزویی برای دیگر ملت‌های آزاده‌ دنیا کرده است. همین ایستادگی و مقاومت مردم، رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکایی‌ها را به درماندگی کشانده است و نمی‌دانند با ملت مقاوم ایران چه کنند، در مقابل شکست‌های زنجیره‌ای خود، گاه و بیگاه در تلاشند که با تهدید و اقدام نظامی، ملت ایران را تسلیم کنند اما کور خوانده‌اند، ایران تسلیم نمی‌شود و این خواب و خیال دشمن مربوط به دوره‌ی حکومت‌های سرسپرده و وابسته‌ گذشته است.
 

.

وی افزود: آمریکایی‌ها و اذناب منطقه‌ای آن‌ها در دو جنگ تحمیلی اخیر فهمیده‌اند که دوران زیاده‌خواهی به‌سر آمده است. فرمانده معظم کل قوا، راهبرد نظامی ما را در مقابله با حمله‌ احتمالی دشمن مشخص کرده‌اند، براین‌اساس پاسخ نظامی و راهبردی ما به هرگونه خطای محاسباتی دشمن، پیش‌بینی‌ناپذیر خواهد بود، به‌گونه‌ای که بدون رعایت محدودیت‌های جغرافیایی طومار محاسبات غلط آنان را همراه با انواع دارایی‌های مادی و غیرمادی‌شان در هم خواهیم پیچید.

قالیباف اضافه کرد: البته کشورهای منطقه بدانند جمهوری اسلامی ایران همان گونه که با انگشت روی ماشه برای نبرد آماده است، پاسخی مقتدرانه و عقلانی به طرف آمریکایی داده است و اکنون توپ در زمین آمریکاست که از جنگ جلوگیری کند، همزمان ما در عرصه‌ی میدانی و نظامی در بالاترین سطح آمادگی دفاعی قرار داریم و اگر واشنگتن باز هم دچار خطای استراتژیک شود، بداند که این بار با میدانی جدید از جنگ مواجه می‌شود و درماند‌ه‌تر از امروز به‌دنبال راه فرار خواهد بود،
همین‌جا تأکید می‌کنم که حفظ انسجام ملی، قوی‌ترین سلاح ما در جنگ بعدی و در نتیجه مؤثرترین متغیر بازدارندگی است. بار دیگر تأکید می‌کنم، برادران و هموطنان عزیز، خواهران گرامی، ملت عزیز و شریف ایران و خطاب با اولویت به خود ما مسئولان، که حفظ انسجام ملی قوی‌ترین سلاح ما در جنگ بعدی و مؤثرترین متغیر بازدارندگی است.

.

وی ادامه داد: در همین راستا امروز نیز به‌خلاف شایعه‌سازی‌های عده‌ای معدود، همه‌ ما خدمتگزاران و مسئولان کشور در مرکزیتی برنامه‌ریزی‌شده، آماده‌ مبارزه در همه‌ میادین هستیم. همه‌ ما با وحدت، انسجام و یکپارچگی در میدان‌های دفاعی، خدمت، و دیپلماسی ذیل رهنمودهای حکیمانه‌ ولی فقیه زمان‌مان، بر مقابله‌ قاطعانه با طراحی‌ها و اقدامات دشمن تمرکز داریم و با ابتکارات و تلاش مضاعف به لطف الهی و عنایت‌های حضرت ولی‌عصر(عج) و همراهی همه‌ اقشار مردم عزیز ایران خواهیم توانست این مسیر پرپیچ‌وخم را با پیروزی پشت‌سر بگذاریم.

رئیس مجلس گفت: نکته‌ مهم دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که گزارش‌های میدانی و گلایه‌های به‌حق شهروندان نشان می‌دهد که گرانی‌های اخیر و نوسانات قیمت‌ها، فشار سنگینی را بر خانواده‌ها وارد کرده است. متأسفانه یکی از آسیب‌های جدی بازار، پراکندگی قیمت‌ها و نبود نظارت مؤثر و قاعده‌مند است که زمینه سوءاستفاده سوداگران و واسطه‌ها را از شرایط جنگی ایجاد کرده است.

قالیباف گفت: مردم ما که با ایستادگی قهرمانانه‌ خود، سرفرازانه و عزتمندانه در یکی از بزرگترین جنگ‌های تاریخ ایستاده‌اند، لایق بهترین خدمات و حمایت‌ها هستند، در همین زمینه مجلس شورای اسلامی انتظار دارد که دولت محترم و دستگاه‌های نظارتی به‌خصوص وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات حکومتی که مسئولیت مستقیم در این موضوع دارد، با فوریت بر نظام توزیع و قیمت‌گذاری کالاها نظارت جدی و مؤثر کنند.

.

وی افزود: نکته‌ مهم دیگری که باید با فوریت در دستور کار نظارتی مجلس قرار گیرد، رسیدگی به مشکل ترافیک و صف‌های طولانی کامیون‌ها و ناوگان ترانزیتی در برخی مرزهای کشور، از جمله گذرگاه‌های حیاتی در شمال‌غرب و جنوب‌شرق است. شکل‌گیری صف‌های طولانی و ماندگاری چندروزه و گاه چندهفته‌ای تریلی‌های صادراتی و وارداتی، نه‌تنها به بازار صادراتی و اعتبار تجاری کشور ضربه می‌زند، بلکه فعالان اقتصادی و رانندگان زحمتکش را نیز زیر فشار شدید قرار داده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: لذا از کمیسیون‌های صنایع و معادن، اقتصادی و ویژه حمایت از تولید می‌خواهم با حضور و بررسی میدانی این موضوع و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، کشور، اقتصاد و سازمان گمرک، با فوریت موضوع را از منظر حقوقی و اجرایی واکاوی و گزارش کارشناسی خود را برای حل این مشکل به صحن ارائه کنند.

وی ادامه داد: البته در این رابطه دستور قبلاً داده شده و سفر به  این استان‌ها شده و یک بررسی صورت گرفته و در دستور کار قرار گرفته است، ازاین‌رو بخشی از این موضوع نیز در دستور کار صحن امروز است و این موضوع باید را به‌صورت جدی پیگیری کنیم.

قالیباف گفت: امروز صبح هم در نشستی با حضور جمعی از همکاران به این موضوع اشاره کردم که پس از اتمام دستور فعلی مجلس، باید با اولویت به‌سمت موضوعات اقتصادی برویم، البته نه با طرح‌های بلند و طویل، بلکه برای گره‌هایی که باید در این شرایط از مردم در حوزه اقتصادی باز کنیم، با ماده واحده کمیسیون‌های تخصصی اقتصادی و رسیدگی نظارتی مانند نظارت بر امور گمرکی اقدام کنیم.

رئیس مجلس افزود: بر اساس ماده 45 آیین‌نامه داخلی مجلس، می‌توانیم با یک تبصره، اشکالات را بیاوریم و در یک هفته موضوعات را رسیدگی و تعیین تکلیف کنیم، تا پس از آن به شورای نگهبان برود و گره‌گشایی صورت گیرد و از این روال نوبتی، برای موضوعات اقتصادی خارج شویم، از طرفی اگر لازم شد چون رسیدگی در صحن انجام می‌شود، به‌راحتی می‌توانیم در قالب ماده 45 آیین‌نامه، موضوعات را به صحن بیاوریم و ان‌شاءالله بتوانیم این مسائل را حل کنیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.