هند: بحران‌ موجود در خلیج فارس راهکار نظامی ندارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری خبر آنی، سوبراهمانیام جایشانکار، وزیر خارجه هند، در نشست جی‌20 بر لزوم دیپلماسی برای حل مناقشات تأکید کرد و نسبت به پیامدهای تنش‌ در خلیج فارس بر زنجیره تأمین هشدار داد.

او تأکید کرد: مناقشات بزرگ کنونی هیچ راهکار نظامی ندارند و جامعه جهانی باید برای حل‌وفصل آن‌ها مسیر دیپلماتیک پیدا کند.

جایشانکار خاطرنشان کرد: سیاسی‌سازی جریان‌های انرژی و تنش‌های منطقه‌ای در کریدورهای خلیج فارس و دریای سرخ، آسیب شدیدی به کشورهای جنوب جهانی وارد کرده است.

وزیر خارجه هند تصریح کرد: اقتصاد جهانی به زنجیره‌های تأمین متنوع‌تری نیاز دارد و تمرکززدایی کلید اصلی مقابله با تسلیحاتی شدن منابع و بازارهاست.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.