مسابقه توحش و نسل‌کشی در انتخابات رژیم صهیونیستی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری خبر آنی، امروز، سه‌شنبه 27 اکتبر 2026، انتخابات کنست رژیم صهیونیستی از ساعت 8:30 صبح به‌وقت تهران آغاز شد و تا پایان شب ادامه خواهد داشت.

اولین انتخابات صهیونیست‌ها بعد از طوفان الاقصی

این انتخابات در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای برگزار می‌شود و اولین انتخابات صهیونیست‌ها بعد از نبرد طوفان الاقصی است. حساسیت انتخابات کنونی برای صهیونیست‌ها ازآن‌جایی بیشتر می‌شود که این انتخابات به‌فاصله چند ماه از شکست اهداف تعیین‌شده توسط کابینه بنیامین نتانیاهو در جنگ علیه ایران که تبدیل به یک جنگ منطقه‌ای شد، برگزار می‌گردد.

نتانیاهو و شرکای وی تلاش‌های زیادی برای منحرف کردن توجهات از رسوایی 7 اکتبر 2023 انجام داده‌اند تا این پرونده از دستور کار انتخابات حذف شود و به این ترتیب موقعیت خود را تقویت کنند.

در مقابل، اردوگاه اپوزیسیون هم مصمم به شکست نتانیاهو و پیروزی در انتخابات بوده و تأکید کرده است که حتی از تشکیل یک کابینه مشترک با نتانیاهو هم خودداری می‌کند.

از انتخابات صهیونیست‌ها چه می‌دانیم؟

طبق نتایج آخرین نظرسنجی‌هایی که توسط مراکز صهیونیستی و بین‌المللی انجام شد، اردوگاه اپوزیسیون به‌ریاست گادی آیزنکوت، نسبت به اردوگاه نتانیاهو شرایط بهتری داشت و بسیاری معتقدند که در این انتخابات، نتانیاهو و ائتلاف وی سرنگون خواهند شد؛ به‌ویژه در سایه شکست‌های متوالی که کابینه او از اکتبر 2023 تاکنون در جبهه‌های مختلف متحمل شده و به هیچ‌گونه پیروزی راهبردی دست نیافته است.

انتخابات کنونی رژیم صهیونیستی نه‌تنها توسط جامعه عربی بلکه توسط خود صهیونیست‌ها هم به‌شکل قابل‌توجهی دنبال می‌شود و برخی آن را یک انتخابات سرنوشت‌ساز توصیف می‌کند.

بر اساس نظرسنجی‌ها، جامعه صهیونیستی، کابینه نتانیاهو را مسئول شکست‌های این رژیم در چند سال گذشته به‌ویژه در سطح امنیتی، انزوای بین‌المللی اسرائیل، چندقطبی‌شدن جامعه این رژیم و افزایش شکاف میان اسرائیلی‌ها می‌داند و صهیونیست‌ها امیدوارند که با سرنگونی نتانیاهو شرایطشان بهتر شود.

در این میان ده‌ها هزار صهیونیست از خارج برای شرکت در انتخابات به اراضی اشغالی برگشته‌اند و طبق گزارش منابع عبری قصد دارند علیه نتانیاهو رأی دهند.

تعداد رأی‌دهندگان واجد شرایط 7,331,981 نفر است که حق رأی دادن در انتخابات بیست و ششمین دوره کنست را دارند، این ارقام نشان‌دهنده افزایش بیش از 543,000 رأی‌دهنده جدید در سراسر اراضی اشغالی در مقایسه با انتخابات قبلی در سال 2022 است.

طبق داده‌ها، کمی بیش از پنج میلیون نفر، یا حدود 77٪ از رأی‌دهندگان واجد شرایط ساکن اراضی اشغالی، یهودی هستند که تقریباً 684,000 نفر از آنها حریدی هستند، در مقابل، تعداد رأی‌دهندگان عرب واجد شرایط حدود 1.159 میلیون نفر است که تقریباً 18٪ از کل رأی‌دهندگان را تشکیل می‌دهد.

حدود 346000 نفر یا حدود 5٪ در دسته «دیگران» قرار می‌گیرند که شامل مسیحیان غیرعرب یا ساکنان بدون طبقه‌بندی مذهبی می‌شود که اکثر آنها مهاجران و اعضای خانواده آنها هستند که در ثبت احوال به‌عنوان یهودی ثبت نشده‌اند.

سیزده فهرست برجسته در انتخابات رژیم صهیونیستی شرکت می‌کنند که برخی از آنها علاوه بر فهرست‌های کوچک و بی‌اهمیت دیگر، شامل چندین حزب می‌شوند. دو فهرست اصلی شامل حزب یشار به‌ریاست گادی آیزنکوت، که در سال 2015 تأسیس شد و حزب لیکود به‌ریاست نتانیاهو که یک حزب سیاسی قدیمی به‌شمار می‌رود، است.

طبق نظرسنجی‌های موجود هیچ کدام از این دو اردوگاه 61 کرسی لازم برای تشکیل کابینه را ندارند، به‌ویژه اینکه تشکیل کابینه با مشارکت احزاب عرب را رد می‌کنند. اردوگاه اپوزیسیون تشکیل کابینه مشترک با اردوگاه نتانیاهو را هم رد می‌کند و بر همین اساس بسیاری پیش‌بینی می‌کنند که انتخابات به دور بعدی کشیده شود.

شرط‌بندی غلط روی نتیجه انتخابات اسرائیل/ مسابقه توحش میان صهیونیست‌ها

اما فارغ از نتیجه انتخابات رژیم صهیونیستی و این‌که مجدداً نتانیاهو و شرکایش روی کار بیایند یا تیم اپوزیسیون، روشن است که تغییری در ماهیت سیاست‌های این رژیم به‌ویژه سیاست مبتنی بر اعمال زور و توحش ایجاد نخواهد شد.

در این میان ممکن است برخی اعراب روی نتیجه این انتخابات حساب کرده و به آن امید بسته باشند و مطمئناً اکثر آنها آرزوی سقوط نتانیاهو را دارند، اما این شرط‌بندی کاملاً بی‌معناست و هر کسی که روی هر یک از احزاب صهیونیستی در طول این انتخابات شرط‌بندی کرده باشد، مرتکب اشتباه بزرگی شده است.

همه احزاب صهیونیستی صرف‌نظر از اختلافاتی که در سطح برخی سیاست‌های داخلی دارند اما در ماهیت اهداف و سیاست خود مقابل فلسطینیان و سایر ملت‌های منطقه دارای اتفاق نظر هستند، همه این احزاب از ادامه جنگ نسل‌کشی علیه نوار غزه حمایت می‌کنند و حتی برای کشتار مردم فلسطین و آوارگی آنها از غزه و کرانه باختری با هم مسابقه می‌دهند.

همه احزاب حاضر در انتخابات رژیم صهیونیستی، مخالف سرسخت تأسیس یک کشور مستقل فلسطینی هستند و از گسترش شهرک‌سازی‌ها و تثبیت اشغالگری خود در سراسر فلسطین حمایت می‌کنند و هر کسی که تصور کند اردوگاه مخالف نتانیاهو در صورت پیروزی می‌تواند نفعی برای مردم فلسطین یا سایر ملت‌هایی که هدف توحش صهیونیست‌ها قرار دارند، داشته باشد، به‌شدت در اشتباه است.

اردوگاه به‌اصطلاح چپ رژیم صهیونیستی، حتی اگر با تشدید تروریسم در کرانه باختری که اکنون شاهد آن هستیم تا حدی مخالف باشد و ایجاد سریع کانون‌های شهرک‌سازی جدید را خطرناک بداند، اما به‌هیچ‌وجه مخالف ماهیت این پروژه‌ها نیست و هرگز حقوق فلسطینی‌ها را به‌رسمیت نمی‌شناسد.

سابقه سیاه چپ‌های صهیونیست در اشغالگری و نسل‌کشی در فلسطین

همچنین نباید فراموش کنیم که این حزب چپ صهیونیست بود که فاجعه تاریخی نکبت را رقم زد و در قتل‌عامی بزرگ در سال 1948 موجب آوارگی مردم فلسطین از سرزمین مادری خود شد، همچنین چپ‌ها بودند که پروژه اشغال فلسطین، ویرانی این سرزمین و آوارگی مردم آن را اجرا کردند.

اردوگاه چپ رژیم صهیونیستی مسئول اشغال سایر سرزمین‌های فلسطین تاریخی بعد از جنگ ژوئن 1967 است و همین چپ‌ها معمار استراتژی نابودی جمعیت فلسطین از نکبت 1948 هستند و هرگز حاضر نشدند حتی بخش کمی از حق ملت فلسطین را طبق توافق‌های اسلو به آنها بدهند.

بنابراین شرط‌بندی روی حزب چپ رژیم صهیونیستی برای بهبود شرایط فلسطینیان یک توهم است و استراتژی فلسطین باید مبتنی بر وحدت داخلی و ادامه مبارزه و مقاومت ضد صهیونیست‌ها باشد.

اردوگاه چپ رژیم اشغالگر نه‌تنها با سیاست‌های اردوگاه به‌اصطلاح راست و افراطی این رژیم در سرکوب فلسطینیان و اعمال زور و توحش مخالف نیست، بلکه هسته اصلی درگیری در فلسطین را تشکیل می‌دهد،

همچنین در حالی که برخی درون حزب چپ صهیونیستی ممکن است از نظر تئوری از تأسیس یک کشور فلسطینی در مرزهای 1967 یا به‌عنوان بخشی از توافقات سیاسی حمایت کنند، این حمایت مشروط به شرایطی است که امنیت اسرائیل را تضمین کند و البته در عمل اجرا نمی‌شود.

حزب چپ رژیم صهیونیستی قاطعانه حق بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود را رد می‌کند و آنها را تهدیدی موجودیتی برای اسرائیل می‌داند.

این جریان گاهی توسط چهره‌هایی با پیشینه نظامی بالا، مانند یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات، هدایت می‌شود که تلاش می‌کنند گفتمان امنیتی سختگیرانه‌ای را با شعارهای صلح یا اعتدال سطحی ترکیب کنند.

حزب چپ رژیم صهیونیستی همچنین بر موضع نژادپرستانه خود علیه اعراب اصرار دارد و حتی از مشارکت نمادین احزاب عربی در ائتلاف‌های کابینه هم جلوگیری می‌کند،

بنابراین هر گروه از فلسطینی‌ها و یا سایر اعرابی که هدف تجاوز و توطئه صهیونیست‌ها قرار دارند، اگر به انتخابات رژیم صهیونیستی به‌عنوان فرصتی برای خروج از بحران کنونی دل بسته‌اند باید در موضع خود تجدید نظر کنند؛ زیرا قرار نیست با تغییر حاکم، سیاست مبتنی بر توحش این رژیم تغییر کند.

در پایان، این سؤال که کدام‌یک از احزاب صهیونیستی در این انتخابات پیروز می‌شوند هیچ اهمیتی ندارد؛ زیرا همه آنها یک هدف و زمینه مشترک دارند و چیزی که آنها را متمایز می‌کند، ارزیابی آنها در مورد هزینه‌هاست، بنابراین شاید تغییر کابینه بتواند تغییری در برخی سطوح در وضعیت داخلی جامعه صهیونیستی ایجاد کند، اما هیچ تفاوتی در استراتژی زور و توحش اسرائیل حاصل نخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.