تذکر 2 نماینده درباره طرح استیضاح وزرای دولت

به گزارش خبرنگار پارلمانی ‌پایگاه خبری خبرآنی، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی امروز (یکشنبه سوم آبان‌ماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکری شفاهی با اشاره به روند رسیدگی به طرح‌های استیضاح در مجلس، اظهار کرد: در حال حاضر حدود دو ماه از امضای طرح استیضاح وزیر جهاد کشاورزی و تحویل آن به هیئت رئیسه مجلس می‌گذرد.

وی همچنین با اشاره به طرح استیضاح وزیر امور خارجه، تأکید کرد: این استیضاح نیز به امضا رسیده و موضوع ارجاع آن به هیئت رئیسه مجلس مطرح است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به نوسانات قیمت کالاهای خوراکی، بیان کرد: در حال حاضر شاهد نبود مدیریت مناسب در قیمت‌گذاری گوشت مرغ هستیم.

حاجی‌دلیگانی از هیئت رئیسه مجلس خواست موضوع استیضاح وزیر جهاد کشاورزی و وزیر امور خارجه را در دستور کار مجلس قرار دهد و تصریح کرد: هیئت رئیسه مجلس باید بر اساس وظایف ذاتی خود در این زمینه ایفای نقش کند تا شاهد اجرای صحیح آیین‌نامه داخلی مجلس باشیم.

وی با اشاره به پرداخت نشدن مطالبات بازنشستگان تامین اجتماعی مربوط به اردیبهشت‌ماه، گفت: مطالبات بازنشستگان تامین اجتماعی از اردیبهشت‌ماه تاکنون پرداخت نشده و مشخص نیست چه زمانی قرار است پرداخت شود؛ چرا به این موضوع توجه نمی‌شود؟

وی در ادامه با اشاره به رکود اقتصادی حاکم بر فعالیت‌های اقتصادی افزود: رکود فعلی مشکلاتی برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده است؛ به‌طوری که فردی به من می‌گفت شش ماه است هیچ کسب‌وکاری نداشته و مشتری برای خرید کالاها و استفاده از برخی خدمات مراجعه نمی‌کند.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی همچنین با انتقاد از نحوه مدیریت تخصیص سوخت، گفت: در موضوع سوخت نیز بی‌مدیریتی وجود دارد؛ از جمله در تامین سوخت کامیون‌های درون‌شهری. چرا باید شهری که تعداد کمپرسی‌های آن بیشتر است، با مشکل تامین سوخت مواجه باشد؟

حاجی‌دلیگانی تصریح کرد: چرا تخصیص سوخت را صرفا بر اساس جمعیت تقسیم‌بندی کرده‌اند؟ هر شهر ممکن است ویژگی‌های خاص خود را داشته باشد؛ در یک شهر تعداد رانندگان بیشتر است و در شهر دیگر، بخش عمده فعالیت مردم به کشاورزی وابسته است. بنابراین، باید در تخصیص سوخت، شرایط و نیازهای واقعی هر منطقه، از جمله نیاز به سوخت تراکتورها، مورد توجه قرار گیرد.

استیضاح یک یا دو وزیر در اولویت مجلس قرار گیرد

بنابراین گزارش، قاسم روانبخش در نیز در جلسه علنی امروز در تذکر شفاهی خطاب به هیات رئیسه مجلس گفت: در حال حاضر طرح استیضاح 7 تا 8 وزیر در مجلس مطرح است، اما هیچ‌یک از این استیضاح‌ها در دستور کار قرار نمی‌گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت بر عملکرد وزرا، افزود: بهتر است در همین راستا، استمزاجی از صحن مجلس صورت گیرد تا مشخص شود استیضاح کدام‌یک از وزرا در اولویت بررسی قرار دارد؛ چراکه نمی‌توان همه وزرا را همزمان استیضاح کرد و این موضوع ممکن است کابینه را با مشکل مواجه کند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بهتر است در شرایط فعلی، استیضاح یک یا دو وزیر در دستور کار قرار گیرد که اقدام مثبتی خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.