واکنش تباس به حمله رئالی‌ها به او در جریان بازی با سویا

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، تیم فوتبال رئال مادرید شب گذشته (یکشنبه) در حالی در هفته نهم لالیگای اسپانیا موفق شد با نتیجه 4 بر یک، سویا را در ورزشگاه برنابئو درهم بکوبد که هواداران این تیم مادریدی از این فرصت برای حمله به خاویر تباس رئیس سازمان لالیگای اسپانیا استفاده کردند و پاسخ اظهارات اخیر او را که از نحوه پرداختن شبکه تلویزیونی باشگاه رئال مادرید به تصمیمات داوری انتقاد کرده بود و آنها را با نازی‌ها مقایسه کرده بود، دادند. آنها بنری روی سکوهای برنابئو به نمایش درآوردند که روی آن نوشته شده بود «این فوتبال نیست؛ این خاویر تباس و نگریرا است».

تباس در واکنش به بنرهایی که در بازی شب گذشته رئال مادرید علیه او به نمایش درآمد، گفت: رئال مادرید در بیانیه‌ها و پست‌های رسمی خود در شبکه‌های اجتماعی، همچنان به رویکرد دستکاری واقعیت‌ها و ترویج دروغ ادامه می‌دهد. آنها اتهامات را تکرار و تقویت می‌کنند، افراد را در کانون حملات قرار می‌دهند و سپس مدعی می‌شوند که خودشان قربانی هستند. آنها می‌توانند همچنان خواستار استعفای من باشند، اما هنوز به پرسش‌هایم پاسخی نداده‌اند.

هواداران رئال مادرید همچنین فدراسیون فوتبال اسپانیا را از انتقادات خوب بی‌نصیب نگذاشتند؛ چرا که معتقد هستند محرومیتی چهار جلسه‌ای که کمیته انضباطی این فدراسیون برای وینیسیوس جونیور ستاره برزیلی‌شان در نظر گرفته، ناعادلانه است.

مورینیو: یک لحظه هم به ال‌کلاسیکو فکر نکردم/ پیروزی بسیار دلچسبی بود

پرونده نگریرا مربوط به باشگاه بارسلونا می‌شود که در آن متهم است که بین سال‌های 2001 تا 2018 و در دوره ریاست خوسپ ماریا بارتومئو به خوسه ماریا انریکس نگریرا نایب رئیس سابق کمیته داوران اسپانیا بیش از هفت میلیون یورو به صورت مخفیانه پرداخت کرده است تا گزارش‌های داوری بازی‌های لالیگا را دریافت کند.

خوان لاپورتا رئیس فعلی باشگاه بارسلونا پیش از این گفته بود که این پرداخت‌ها، برای گزارش‌های فنی درباره داوران بوده و باشگاه هرگز داوری را نخریده و اتهامات وارده در این پرونده را رد کرده است.

با این حال دادستان‌ها، ساندرو راسل (رئیس پیشین باشگاه بارسلونا) ‌و بارتومئو را به توافق با نگریرا متهم کرده‌اند که در آن نگریرا اقداماتی را با هدف حمایت از بارسا در تصمیم‌گیری داوران در جریان مسابقات مختلف و نتایج مسابقات انجام می‌داد.

شاگردان ژوزه مورینیو که با این برد 21 امتیازی شدند و ضمن صعود به رده سوم جدول رده‌بندی لالیگا، اختلاف خود با بارسلونای صدرنشین را به 6 امتیاز کاهش دادند، حالا باید خود را برای بازی با لایپزیگ در هفته سوم فاز لیگی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا آماده کنند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

واکنش رئالی جریان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.