بازداشت 11 مزدور آمریکایی ـ صهیونیستی کودتای دی‌ماه در ملکشاهی

به گزارش خبرگزاری خبر آنی از ایلام، اداره‌کل اطلاعات استان ایلام اعلام کرد: سربازان گمنام امام زمان(عج) در پی ارسال گزارش‌های مردمی و در ادامه اقدامات خود علیه مزدوران مجری توطئه دشمن جهت به‌هم‌زدن امنیت مردم و تخریب اموال عمومی و شخصی، 11 نفر از مزدوران دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در شهرستان ملکشاهی را که در قالب 3 تیم جداگانه سازماندهی شده بودند، شناسایی و بازداشت کردند.

این مزدوران دشمن در جریان کودتای دی ماه 1404 نیز با اقدامات وحشیانه و تخریبی گسترده خود از جمله تیراندازی به‌سمت نیروهای حافظ امنیت و مقر پلیس، هدایت اغتشاشگران، تخریب گسترده اماکن دولتی و عمومی و قدرت‌نمایی با سلاح گرم و سرد، موجب بروز آسیب و ایجاد ناامنی برای شهروندان شده بودند.

از این عوامل مزدور، مقادیری سلاح گرم و سرد نیز کشف و ضبط شده است.

ملت شریف ایران موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستاد خبری وزارت اطلاعات (113) یا درگاه‌های رسمی این وزارت، در پیام‌رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش‌پلاس به‌آدرس vaja113@ (با تیک آبی) گزارش کنند.

انتهای پیام/
 

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.