واژگونی ون در اتوبان تهران–قم؛ ۱۲ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند

به گزارش سرویس‌خبری مهر، واژگونی یک دستگاه ون در اتوبان تهران–قم، در مسیر منتهی به تهران و پس از فرودگاه، ۱۲ مصدوم بر جای گذاشت. به گفته سخنگوی اورژانس استان تهران، همه مصدومان این حادثه به بیمارستان حضرت فاطمه‌الزهرا (س) رباط‌کریم منتقل شدند.

شروین تبریزی، سخنگوی اورژانس استان تهران، اعلام کرد: این حادثه ساعت ۱۶:۳۲ روز ۲۱ مهر ۱۴۰۵ در اتوبان تهران–قم، پس از فرودگاه و در محدوده تیر برق شماره ۲۲۴ رخ داد.

وی گفت: بر اساس گزارش نهایی همکاران من، هر ۱۲ مصدوم حادثه با استفاده از نیروهای امدادی به بیمارستان حضرت فاطمه‌الزهرا (س) رباط‌کریم انتقال یافتند.

تبریزی گفت: برای رسیدگی به این حادثه، سه دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس‌آمبولانس و یک خودروی فرماندهی به محل اعزام شدند.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.