کاهش 30 درصدی ترافیک میدان توحید

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، سید محمد آقامیری، عضو شورای شهر تهران اظهار کرد: پل افتتاح‌شده در میدان توحید، شرق خیابان ستارخان را به ابتدای بزرگراه چمران در مسیر شمال متصل می‌کند. این پروژه با هدف بهبود وضعیت ترافیکی یکی از تقاطع‌های پرتردد تهران به بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: میدان توحید محل تلاقی چند محور اصلی از جمله خیابان‌های ستارخان و توحید است و به دلیل تردد بالای خودروها، همواره با معضل ترافیک مواجه بوده است. پیش‌بینی می‌شود با بهره‌برداری از این پل، بیش از 30 درصد از ترافیک میدان توحید کاهش یابد.

عضو شورای شهر تهران گفت: عملیات اجرایی این پروژه از مردادماه 1403 آغاز شد و پس از حدود دو سال، در مهرماه به بهره‌برداری رسید. با اجرای این طرح، گام مهمی در راستای روان‌سازی ترافیک و تسهیل تردد شهروندان در این بخش از پایتخت برداشته شده است.

وی اضافه کرد: خبر خوش دیگر برای پایتخت‌نشینان، افتتاح یک بزرگراه دیگر در هفته جاری است. این پروژه در غرب تهران و در محدوده فرودگاه شهید سردار موسوی قرار دارد و شامل تقاطعی است که چهار بزرگراه را به یکدیگر متصل می‌کند.

.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.