تیرباران نضال حسن، زنده پخش می‌شود!

پنتاگون از پخش زنده عملیات تیرباران یک نظامی آمریکایی محکوم به اعدام خبر داد.

تیرباران نضال حسن، زنده پخش می‌شود!
به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی؛ وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که عملیات تیرباران نضال مالک حسن نظامی این کشور به اتهام قتل ۱۳ نفر در یک پایگاه نظامی علنی برگزار و زنده پخش خواهد شد.

پیت هگست وزیر جنگ آمریکا نیز گفت: ما باید مطمئن شویم که مردم این عملیات را خواهند دید و علنی خواهد بود.

چند روز پیش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اجرای حکم اعدام در حق نضال حسن یک روان شناس در ارتش آمریکا که باعث مرگ ۱۳ نفر در یک پایگاه نظامی شده بود موافقت کرد.

نضال حسن در سال ۲۰۰۹ با تیراندازی به سمت ۱۳ نفر آنها را در پایگاه نظامی فورت هود تگزاس به قتل رساند. این حمله ۳۰ زخمی نیز برجا گذاشت.

سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که پیت هگست وزیر جنگ آمریکا و ترامپ با اجرای حکم اعدام از طریق تیرباران برای نضال مالک حسن موافقت کرده‌اند.

این نخستین حکم اعدام ارتش آمریکا از سال ۱۹۶۱ خواهد بود.

برچسب ها :

تیرباران

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.