هدف‌گذاری ساتبا برای ورود ۳۰۰ مگاوات نیروگاه بادی به مدار تا نیمه ۱۴۰۶

مدیرکل دفتر توسعه نیروگاه‌های بادی و زیست‌توده ساتبا از برنامه این سازمان برای شناسایی و ارزیابی سرمایه‌گذاران نیروگاه‌های بادی خبر داد و گفت: هدف‌گذاری ساتبا این است که تا نیمه سال آینده، ۳۰۰ مگاوات نیروگاه بادی وارد مدار شود.

هدف‌گذاری ساتبا برای ورود ۳۰۰ مگاوات نیروگاه بادی به مدار تا نیمه ۱۴۰۶

به گزارش خبرآنی ، ابوالفضل شیرودی افزود: میزان تقاضای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه نیروگاه‌های بادی بیش از ظرفیت موردنظر ساتباست و بر همین اساس، سرمایه‌گذاران بر اساس چک‌لیست‌های مشخص مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

او افزود: حداکثر ظرفیت مورد نظر برای شناسایی سرمایه‌گذاران علاقه‌مند در این طرح حدود یک‌هزار و ۲۳۰ مگاوات است.

 مدیرکل دفتر توسعه نیروگاه‌های بادی و زیست‌توده ساتبا گفت: در این فرآیند، برای ساختگاه‌های پیشنهادی، امکان اتصال به شبکه، مجوز‌های لازم و سایر الزامات مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از ارزیابی، سرمایه‌گذاران واجد شرایط وارد فرآیند‌های مربوط به انعقاد قرارداد خواهند شد.

شیرودی با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های بادی در سال جاری گفت: هدف‌گذاری ساتبا این است که تا نیمه سال ۱۴۰۶، ۳۰۰ مگاوات نیروگاه بادی وارد مدار شود.

ساتبا، مخفف سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق است.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.