هورالعظیم باید به یک پروژه ملی تبدیل شود

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، نصرالله زارعی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، در نشست هم‌اندیشی احیای تالاب هورالعظیم اظهار کرد: در این نشست از اساتید دانشگاه، مسئولان وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط با موضوع احیای هورالعظیم دعوت کرده‌ایم تا در کنار یکدیگر درباره راهکارهای احیای این تالاب گفت‌وگو کنیم.

وی افزود: با توجه به رویکرد دولت چهاردهم مبنی بر اینکه باید در کنار مردم باشیم و با مردم گفت‌وگو کنیم، در این جلسه ابتدا شنونده خواهیم بود تا اقشار مختلف مردم، خبرنگاران و کنشگران دیدگاه‌ها، مطالب و دغدغه‌های خود را مطرح کنند و پرسش‌هایشان را با دستگاه‌های اجرایی در میان بگذارند.

زارعی تصریح کرد: از مجموعه صنعت نفت نیز در این نشست حضور داریم تا در کنار سایر دستگاه‌های مسئول، مسائل و راهکارهای مرتبط با احیای هورالعظیم را بررسی کنیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت ادامه داد: امیدواریم در پایان این جلسه بتوانیم حرکتی را آغاز کنیم که بر اساس آن مشخص شود برای افزایش تاب‌آوری هورالعظیم و احیای این تالاب چه اقداماتی باید انجام شود.

وی تأکید کرد: اگر قرار است احیای هورالعظیم به‌صورت جدی دنبال شود، باید این موضوع به‌عنوان یک پروژه ملی تعریف شود و وظایف و دستورکار همه دستگاه‌های مرتبط، چه دستگاه‌های اجرایی و چه دستگاه‌های ملی در تهران و خوزستان، به‌صورت مشخص تعیین شود.

زارعی در پایان از برگزارکنندگان و پیگیری‌کنندگان این نشست برای فراهم کردن زمینه گفت‌وگو و بررسی مسائل هورالعظیم قدردانی کرد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.