سیدعباسی: قلعه‌نویی بزرگترین ضربه را از دستیارانش خورده است

داود سیدعباسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، درباره نمایش تیم ملی فوتبال ایران در فیفادی اخیر و انتقادهای مطرح‌شده از عملکرد کادر فنی و بازیکنان این تیم اظهار داشت: مردم ما به‌خوبی فوتبال را می‌فهمند و نظراتی می‌دهند که به نظرات کارشناسان بسیار نزدیک است. متأسفانه تیم ملی شرایط خوبی ندارد و در این دو مسابقه نیز از لحاظ فنی عملکرد خوبی نداشتیم. وقتی تیم نتیجه نمی‌گیرد، طبیعی است که مردم ناراحت و عصبانی شوند و بسیاری از این انتقادها نیز می‌تواند منطقی باشد.

وی با بیان اینکه برخی از ملی‌پوشان انگیزه لازم را برای بازی در تیم ملی ندارند، تصریح کرد: مردم انتظار دارند به بازیکنان جوان فرصت داده شود و بازیکنانی که انگیزه کافی ندارند، کنار گذاشته شوند. متأسفانه فوتبال ما شرایط بدی پیدا کرده است. اگر همه چیز سر جای خودش باشد، حتی تیم ملی سوم ما هم نباید سه گل از ازبکستان دریافت کند. وضعیت تیم امید هم بسیار ناراحت‌کننده بود و از تیمی چون کره شمالی چهار گل خوردیم. وضعیت فوتبال ایران واقعاً خوب نیست.

بازیکن سابق فوتبال ایران درباره اینکه برخی‌ها معتقدند نباید قرارداد امیر قلعه‌نویی پس از جام جهانی تمدید می‌شد، به خبرآنی گفت: در جام جهانی عملکرد بدی نداشتیم، اما آن‌قدر هم خوب نبودیم که بعضی‌ها بخواهند از این عملکرد به عنوان یک اتفاق بزرگ یاد کنند. در حال حاضر وضعیت تیم ملی ناگوار است و شرایط ما اصلاً خوب نیست. سران فدراسیون باید در مورد تمدید قرارداد قلعه‌نویی صحبت کنند، اما اگر قرار باشد این مربی را کنار بگذاریم، باید ببینیم چه گزینه‌ای به عنوان جانشین او مدنظر فدراسیون فوتبال قرار دارد. آیا در حال حاضر یک مربی تراز اول خارجی حاضر می‌شود به ایران بیاید؟

سیدعباسی با انتقاد از دستیاران سرمربی تیم ملی ایران عنوان کرد: قلعه‌نویی باید در انتخاب دستیارانش تجدید نظر کند. دستیاران او هیچ کمکی به این مربی نکردند و اتفاقاً نظر من این است که بزرگ‌ترین ضربه را دستیاران قلعه‌نویی به این مربی زدند. فوتبال فقط آمار و ارقام نیست که مربی تیم ملی در رسانه‌ها فقط درباره این موضوع صحبت کند. همه چیز در زمین مسابقه مشخص است و مردم و رسانه‌ها به‌خوبی می‌بینند که این تیم برنامه مشخصی نداد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم ملی با سرمربیگری قلعه‌نویی پیشرفتی داشته است یا خیر، خاطرنشان کرد: ما سال‌هاست می‌بینیم تیم ملی درجا می‌زند و با این وضعیت، چشم‌انداز روشنی برای تیم ملی نمی‌بینم. در جام ملت‌های آسیا هم شانسی برای موفقیت نداریم. یک‌سری بازیکن در تیم ملی داریم که اصلاً آماده نیستند و انگیزه‌ای برای بازی ندارند. باید خیلی زودتر به این فکر باشیم که یک رنسانس در تیم ملی ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.