آغاز عملیات پاکسازی ۹۸ هکتار از خاک‌های آلوده در اهواز

به گزارش پایگاه خبری خبر آنی به نقل از سازمان حفاظت از محیط زیست، سیدمحمد لاری بقال رئیس اداره حفاظت محیط زیست اهواز، گفت: پس از ماه‌ها پیگیری مستمر و با ورود دستگاه قضایی مرکز استان به موضوع، عملیات پاکسازی خاک‌های آلوده در منطقه کریت کمپ توسط شرکت بهره‌برداری نفت و گاز کارون آغاز شده است.

وی افزود: این منطقه طی سال‌های گذشته تحت تأثیر فعالیت‌های نفتی و تخلیه پساب‌های شور و مواد هیدروکربنی قرار داشته و بر اساس مطالعات انجام‌شده، فرآیند انتقال نفت نمکی از واحد بهره‌برداری به واحد نمک‌زدایی از عوامل مؤثر در ایجاد شوری و آلودگی نفتی خاک‌های منطقه بوده است.

لاری بقال اظهار کرد: خاک‌های آلوده به آب نمک و مواد نفتی در زمره پسماندهای صنعتی و ویژه قرار می‌گیرند و فرآیند مدیریت آنها باید از مرحله شناسایی و نمونه‌برداری تا تصفیه، پاکسازی و دفع نهایی به صورت مستند در سامانه جامع محیط زیست ثبت و پیگیری شود.

منبع : مهر

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.