زیدان: مقابل بلژیک شجاع و با برنامه بودیم/ اولیسه سرشار از استعداد است

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، زین‌الدین زیدان که شاگردانش شب گذشته (دوشنبه) در دومین بازی خود در رقابت‌های لیگ ملت‌های اروپا موفق شدند نتیجه‌ای مشابه بازی با ترکیه کسب کنند و در خانه بلژیک به برتری یک بر صفر برسند، پس از این دیدار در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «TF1» فرانسه در واکنش به شادی‌اش بابت گل دقیقه 88 مایکل اولیسه که توپ کنار خط را به شکلی جالب شوت زد، گفت: من درست کنار اولیسه بودم؛ دلم می‌خواست آنجا در زمین باشم. دیدم که اولیسه حرکتش را با توپ شروع کرد و با خودم گفتم "او گل می‌زند!" قطعاً من تمام‌قد پشتش بودم (می‌خندد).

زین‌الدین زیدان , تیم ملی فوتبال فرانسه , تیم ملی فوتبال  بلژیک , لیگ ملت‌های اروپا ,

وی در ارزیابی عملکرد شاگردانش در این دیدار هم اظهار داشت: از عملکرد تیم بسیار راضی هستم، نه فقط در زمان داشتن مالکیت توپ. بعد از بازی مقابل ترکیه و البته در زمینی با کیفیت بسیار بهتر، ما در تمام نقاط زمین عالی کار کردیم؛ از جمله در تحت‌فشار قرار دادن حریف. ما برای مقابله با تیم قدرتمند بلژیک که واقعاً کار را برای‌مان دشوار کرده بود، برنامه داشتیم و محکم ایستادگی کردیم. ما شجاع بودیم و ترسی از پیشروی به زمین حریف نداشتیم. این همان چیزی است که دوست دارم؛ همان چیزی که می‌خواهیم. شاید در نیمه دوم کمی اُفت کردیم و با چالش‌های جزیی روبرو شدیم، اما این طبیعی است. ما نسبت به بازی با ترکیه 9 تغییر در ترکیب ایجاد کردیم و نکته عالی اینجاست که همه بازیکنان کاملاً متعهد هستند.

سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه درباره نتیجه‌ای که تیمش در این دیدار کسب کرد، خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم ما بر بازی مسلط بودیم و نتیجه نهایی با توجه به جریان کلی مسابقه، منطقی است. ما در طول بازی شایستگی این برد را به دست آوردیم و در نهایت موفق شدیم آن گل را به ثمر برسانیم؛ هرچند ممکن بود نتیجه طور دیگری رقم بخورد؛ چرا که آنها هم دو یا سه موقعیت داشتند. با در نظر گرفتن نحوه بازی‌مان، ما واقعاً استحقاق آن گل را داشتیم.

زیزو درباره زننده تنها گل بازی هم عنوان کرد: اولیسه سرشار از استعداد است. او از آن دسته بازیکنانی است که عاشق‌شان هستم. مایکل می‌خواهد هنگام بازی تماشاگران را به وجد بیاورد، اما قضیه فقط این نیست. او درک درستی از بازی و جریان آن دارد؛ می‌داند چه زمانی باید رو به جلو حرکت کند و چه زمانی سرعت بازی را کاهش دهد. خوشحالم که کنار او هستم و می‌بینم که اینگونه بازی می‌کند.

وی در پایان گفت: در کناره‌های زمین عملکرد بسیار خوبی داشتیم. وقتی توپ را در اختیار نداشتیم، کارمان آسان نبود؛ چون مدافعان کناری حریف خیلی جلو بازی می‌کردند، اما مهاجمان ما به‌خوبی آنها را مهار می‌کردند. همه چیز خوب پیش رفت؛ دزیره دوئه عالی بود و ژرمی ژاکه هم همینطور. دشوار است که بخواهم تنها یک بازیکن را متمایز کنم. آنچه در مورد این تیم دوست دارم این است که همه احساس می‌کنند در کار سهیم هستند. نمی‌خواهم بازیکنانی را به تیم بیاورم که فکر می‌کنند فرصت بازی پیدا نخواهند کرد؛ چنین نگرشی اینجا جایی ندارد! همه آنها بر این باور هستند که در مقطعی می‌توانند باری از دوش تیم بردارند و تأثیرگذار باشند. همه آنها همواره آماده بوده‌اند.

زیدان که شروعی خوب در تیم ملی فوتبال فرانسه داشته و تیم تحت‌هدایتش در دو بازی نخست او به عنوان سرمربی خروس‌ها، به دو برد متوالی مقابل تیم‌های ترکیه و فرانسه در لیگ ملت‌های اروپا دست یافته، حالا در ادامه این رقابت‌ها باید خود را برای دو بازی خانگی مقابل تیم‌های ایتالیا و بلژیک آماده کند؛ دیدارهایی که به ترتیب در روزهای 10 و 13 مهر برگزار خواهند شد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.