عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی پایگاه خبری خبرآنی، با اشاره به وضعیت وزارتخانه های اطلاعات و دفاع و ضرورت تعیین تکلیف مدیریت این دو وزارتخانه، گفت: بر اساس اصل 135 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، رئیس جمهور میتواند برای وزارتخانه هایی که وزیر ندارند حداکثر برای مدت سه ماه سرپرست تعیین کند.
وی اظهار کرد: بر همین اساس، دولت برای تعیین تکلیف وزارتخانه هایی که فاقد وزیر هستند، در چارچوب قانون اساسی فرصت مشخصی دارد و باید در مهلت مقرر نسبت به معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس شورای اسلامی اقدام کند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس افزود: از سوی دیگر، از تاریخ 19 مردادماه نیز دولت با اذن رهبر معظم انقلاب، فرصت 45 روزهای برای تعیین تکلیف موضوع در اختیار داشته است که این مهلت نیز اکنون به پایان رسیده است.
گودرزی تصریح کرد: با توجه به پایان مهلت 45 روزه، ضرورت دارد دولت نسبت به معرفی گزینه های پیشنهادی خود برای تصدی وزارتخانه های اطلاعات و دفاع به مجلس اقدام کند تا فرآیند قانونی بررسی صلاحیت و رای اعتماد طی شود.
نماینده بروجرد در مجلس خاطرنشان کرد: چنانچه دولت برای ادامه این وضعیت استجازه جدیدی دریافت کرده است، ضرورت دارد این موضوع به صورت رسمی اعلام شود تا وضعیت قانونی این دو وزارتخانه و مبنای ادامه فعالیت سرپرستان برای مجلس و افکار عمومی روشن باشد.
انتهای پیام/






