تهران ، فردا میزبان جان فدایان ایران/ آغاز مراسم از 8 صبح

به گزارش گروه سیاسی ‌پایگاه خبری خبرآنی، در آستانه هفته دفاع مقدس، رزمایش و اجتماع بزرگ «مردم جان فدای ایران» به مناسبت دویستمین شب ایستادگی و مقاومت و حضور مقتدرانه ملت ایران در میادین، در تهران برگزار می‌شود.

این برنامه از ساعت 8 صبح فردا با حضور اقشار مختلف مردم آغاز خواهد شد و رژه حماسی نیروهای «جان فدا» از میدان امام حسین(ع) و تقاطع بزرگراه نواب به سمت میدان انقلاب، از بخش‌های اصلی آن خواهد بود. تاکنون حدود 500 هزار نفر برای حضور دررزمایش و اجتماع بزرگ «مردم جان فدای ایران» ثبت‌نام کرده اند و این برنامه در دو بخش «گردان‌های سازماندهی شده» و «حضور مردمی» برگزار می‌شود.

 از ساعت 24 روز پنجشنبه 26 شهریور تردد در مسیر خط ویژه خیابان دماوند از پل بزرگراه امام علی (ع) تا میدان انقلاب اسلامی «تردد اتوبوس های شرکت واحد به منظور چینش خودرو ها و تجهیزات» ممنوع است. از ساعت 5 روز جمعه در خیابان دماوند از بزرگراه امام علی (ع) تا میدان امام حسین (ع) و در ادامه خیابان انقلاب اسلامی تا میدان انقلاب در «هر دو مسیر» تمام معابر ممنوعیت به اجرا گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.