محسنی: به دنبال تحقق شعار «هر خانواده یک منجی غریق» هستیم

مرتضی محسنی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی با تشریح برنامه‌های دوره جدید مدیریت هیئت نجات‌ غریق و غواصی استان تهران، توسعه آموزش، ساماندهی حوزه‌ها و شهرستان‌ها، تقویت نظارت بر اماکن آبی و پیشگیری از غرق‌شدگی را از مهم‌ترین اولویت‌های خود عنوان کرد.

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان تهران با اشاره به برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت تهران اظهار داشت: این مجمع در فضایی رقابتی و در عین حال دوستانه برگزار شد و در نهایت با اعتماد اعضای مجمع، مسئولیت هیئت نجات‌غریق و غواصی استان تهران را بر عهده گرفتم. من قطعا از دیدگاه‌ها و برنامه‌های سایر کاندیداها نیز برای پیشبرد امور هیئت استفاده خواهم کرد.

محسنی درباره اولویت‌های دوره جدید گفت: نخستین اولویت، ترمیم و فعال‌سازی حوزه‌ها و شهرستان‌های استان تهران است، چرا که برخی از آنها هنوز رئیس یا مسئول تثبیت‌ شده ندارند. فعال‌سازی کمیته‌های مختلف هیئت به‌عنوان بازوی اجرایی و توسعه فعالیت‌های نجات‌غریق و غواصی و پیشگیری از غرق‌شدگی، دیگر اولویت‌های این دوره خواهد بود.

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان تهران افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی نجات غریق، غواصی و آب‌درمانی، مسابقات، رویدادها و جشنواره‌ها در رده‌های سنی مختلف در دستور کار قرار دارد و یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد هیئت، افزایش تعداد دوره‌های آموزشی خواهد بود. هدف‌گذاری ما این است که در صورت فراهم بودن شرایط، تعداد این دوره‌ها طی یک سال آینده به دو برابر افزایش پیدا کند.

محسنی با تأکید بر اهمیت کیفیت آموزش تصریح کرد: آموزش نجات‌غریق نباید صرفاً به صدور مدرک محدود شود و افرادی که دوره‌ها را می‌گذرانند باید مهارت‌های عملی لازم برای شرایط واقعی را فرا بگیرند. همچنین با توجه به خروج بخشی از ناجیان از این حرفه به دلایل مختلف، تربیت نیروهای جدید و استفاده از ظرفیت مدرسان توانمند استان ضروری است.

وی ساماندهی نظارت بر استخرها را یکی دیگر از برنامه‌های هیئت دانست: مقررات مشخصی برای تعداد و آمادگی ناجیان وجود دارد، اما در برخی مجموعه‌ها این استانداردها در عمل رعایت نمی‌شود. ضعف ضمانت اجرایی نظارت یکی از چالش‌های اصلی است و تلاش می‌کنیم فرآیند ارزیابی استخرها را در سامانه فدراسیون منسجم‌تر کنیم.

محسنی همچنین معیشت ناجیان غریق را از دیگر چالش‌های مهم عنوان کرد و گفت: حقوق و مزایای ناجیان باید حداقل مطابق ابلاغ فدراسیون و به‌ موقع پرداخت شود و بیمه مسئولیت مدنی آنها نیز باید از سوی مؤسسان، مالکان یا پیمانکاران اماکن آبی انجام شود.

رئیس هیئت نجات‌غریق و غواصی استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: توسعه مراکز استعدادیابی با همکاری آموزش و پرورش، شهرداری و سایر نهادها و تحقق شعار «هر خانواده، یک منجی غریق» دنبال خواهد شد. رویکرد اصلی ما استفاده حداکثری از ظرفیت‌های انسانی، زیرساختی و سازمانی برای توسعه نجات‌غریق و غواصی و رساندن آمار غرق‌شدگی در استان تهران به حداقل و در نهایت نزدیک به صفر است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.