دزدی از داوران در لیگ یک؛ چه کسی مسئول تأمین امنیت است؟

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، دیدار تیم‌های بعثت کرمانشاه و نفت و گاز گچساران در چارچوب هفته نخست لیگ دسته اول فوتبال در حالی روز گذشته در کرمانشاه برگزار شد اتفاق عجیبی برای تیم داوری این دیدار رخ داد.

داوران این مسابقه وقتی بین دو نیمه به رختکن رفتند با در شکسته شده و سرقت اموال‌شان روبرو شدند و یک گوشی تلفن همراه، یک حلقه ازدواج و مقداری پول از این داوران به سرقت رفته است.

داور این مسابقه می‌گوید که حق‌الزحمه آنها برای قضاوت این مسابقه با کسر مالیات 4 میلیون و 500 میلیون تومان بوده و آنها اکنون علاوه بر دریافتی اندک با سرقت اموال‌شان نیز مواجه شده‌اند.

اکنون پرسش این است که چه کسی مسئول تامین امنیت داوران و رختکن است؟ چه کسی این ورزشگاه را تأیید کرده و چه گروه و عده‌ای در کار خود کوتاهی کرده‌اند که چنین اتفاقی رخ داده است؟ سازمان لیگ، هیئت فوتبال کرمانشاه و سایر مسئولان مرتبط با موضوع چه پاسخی برای این اتفاق ناخوشایند دارند؟ چرا تمهیدات لازم در این باره اندیشیده نشده است؟

.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.