وزیر علوم عازم ریاض شد

به گزارش گروه دانشگاه ‌پایگاه خبری خبرآنی، حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در رأس هیأتی از جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور شرکت در چهارمین مجمع جهانی یونسکو درباره اخلاق هوش مصنوعی (GFEAI 2026) عازم ریاض، پایتخت عربستان سعودی شده است.

این اجلاس با حضور مقامات، سیاست‌گذاران و نمایندگان کشورهای مختلف برگزار می‌شود و موضوعات مرتبط با توسعه و حکمرانی هوش مصنوعی، ابعاد علمی و اخلاقی این فناوری و گسترش همکاری‌های بین‌المللی در این حوزه از محورهای مورد بحث آن خواهد بود.

وزیرعلوم در جریان این سفر علاوه بر حضور در برنامه‌های اجلاس، در نشست‌ها و دیدارهایی با مقامات و نمایندگان کشورهای حاضر نیز شرکت خواهد کرد.

چهارمین مجمع جهانی یونسکو درباره اخلاق هوش مصنوعی (GFEAI 2026) از 14 تا 17 سپتامبر 2026 در ریاض، پایتخت عربستان سعودی، با همکاری یونسکو، سازمان داده و هوش مصنوعی عربستان و مرکز بین‌المللی پژوهش و اخلاق هوش مصنوعی (ICAIRE) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم
برچسب ها :

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.