تداوم تردد کشتی‌های تجاری در تنگه باب‌المندب

یک منبع آگاه در وزارت حمل‌ونقل دولت یمن از عبور ۱۴۵ فروند شناور از تنگه راهبردی باب‌المندب در چهار روز گذشته خبر داد.

تداوم تردد کشتی‌های تجاری در تنگه باب‌المندب

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی،  شبکه المسیره به نقل از این منبع که به نام او اشاره نشده اعلام کرد که در مجموع در دو روز گذشته ۷۲ فروند کشتی مسیر دریایی تنگه باب‌المندب را طی کرده‌اند که از این میان ۲۹ کشتی یکشنبه ۱۲ سپتامبر (۲۲ شهریور) و ۴۳ کشتی نیز دوشنبه ۱۳ سپتامبر (۲۳ شهریور) از این تنگه راهبردی عبور کردند.

براساس این گزارش ۷۳ کشتی باقی مانده نیز مربوط به روز‌های جمعه و شنبه این هفته می‌شود که از باب المندب عبور کردند.

نیرو‌های مسلح یمن در روز‌های اخیر در پاسخ به حملات هوایی و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور از سوی عربستان سعودی با انجام عملیات هایی، با عقب راندن مزدوران مورد حمایت عربستان، موفق شدند که کنترل شهر بندری و تاریخی «المخا» و تنگه راهبردی «باب‌المندب» را به دست بگیرند.

نیرو‌های ارتش یمن همچنین شماری از جزایر راهبردی را از شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا و سعودی بازپس گرفتند که تکمیل کننده تسلط بر این آبراهه است.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.