اتحاد استقلال طلبان از انگلیس

رهبران مناطق اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی با امضای توافق‌نامه‌ای تاریخی اعلام کردند: خواهان استقلال و جدایی از انگلیس‌اند.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، از لندن، رهبران مناطق اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی با امضای توافق‌نامه‌ای "تاریخی" اعلام کردند که "دوران "وست‌مینستر" (قلب سیاسی حکومت بریتانیا) رو به پایان است و آنان خواهان استقلال و جدایی از انگلیس‌اند. "

 بریتانیا یا انگلستان از چهار منطقه انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلندشمالی تشکیل شده است، رهبران احزاب SNP (حزب ملی اسکاتلند)، شین‌فین (Sinn Fein) در ایرلند شمالی و پلاید کامری در ولز (Plaid Cymru) اظهار داشتند که "جریان امور به نفع جنبش‌های ماست" و آنها "معتقدند که تغییرات قانون اساسی در راه است.

جان سوئینی وزیر اول اسکاتلند می‌گوید اندی برنهام (نخست وزیر) باید از استقلال مناطق سلتیک نشین حمایت کند. او در یک کنفرانس خبری گفت: دیدگاه‌های سیاسی "اندی برنهام، (نخست وزیر بریتانیا) ایجاب می‌کند که او حامی حق تعیین سرنوشت برای اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی باشد.

رهبر حزب ملی اسکاتلند افزود: " اساساً، اگر منطق حاکم بر تمام مواضع سیاسی [برنهام]را دنبال کنید، می‌بینید که او معتقد است مسائل باید تا حد امکان در نزدیک‌ترین سطح به مردم حل و فصل شوند. "

' '' '' '' '' ''; const skipForwardButton = player575372.controlBar.addChild('SkipForwardButton', {}); skipForwardButton.addClass('vjs-custom-skip-button'); skipForwardButton.el().innerHTML = '

10

' '' '' '' '' ''; const fullScreenBtn = player575372.controlBar.fullscreenToggle.el(); player575372.controlBar.el().insertBefore(skipBackButton.el(), fullScreenBtn); player575372.controlBar.el().insertBefore(skipForwardButton.el(), fullScreenBtn); }); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player575372.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/56644447',{},function (data) {}); }));

سوئینی با بیان اینکه تفویض اختیارات به مناطق، بخش کلیدی دستور کار سیاسی برنهام است. این رویکرد را " مشخصه بارز" برنهام دانست و گفت: " اگر منطقِ نهفته در این رویکرد را دنبال کنید، به این نتیجه می‌رسید که باید حق مردم اسکاتلند برای تصمیم گیری درباره آینده‌شان به رسمیت شناخته شود. "

مری لو مک دونالد، رهبر حزب "شین فین" در ایرلند شمالی نیز که در جمع این رهبران حضور داشت، امضای این توافق‌نامه را "تاریخی" توصیف و اضافه کرد " این لحظه‌ای است که ما به طور جمعی بر حق مسلم خود برای تعیین آینده‌مان تأکید می‌کنیم. "

وزیر اول ولز نیز به رسانه‌های انگلیس گفت: " من به دنبال تجزیه بریتانیا نیستم، بلکه در پی تقویت و توسعه ولزم. " " رون آپ یورورث" (Rhun ap Iorwerth)، وزیر اول ولز، به اسکای‌نیوز گفت: " من هرگز علاقه‌ای به تجزیه بریتانیا نداشته‌ام؛ دغدغه من ساختن و تقویت ولز است. "

وی افزود: " ما روابط فرهنگی بسیار نزدیک و مهمی در سراسر این جزایر داریم که خواهان حفظ آنیم. صحبت ما در این جا درباره در اختیار داشتن ابزار‌هایی برای ساختن آینده‌ای برای مردممان از طریق حق تعیین سرنوشت است. این چشم‌انداز و نگرشی کاملاً مثبت است که ما در سر داریم. "

" ران آپ یورورث"، همچنین گفت: هر یک از این ملت‌ها "مسیر‌های متفاوتی" را طی می‌کنند و "جدول زمانی" برای استقلال ولز "در دستان مردم ولز" است.

رهبر حزب "پلاید کامری" (Plaid Cymru) با اشاره به افزایش احساسات ملی‌گرایانه در بخش‌های مختلف بریتانیا، افزود که "اجتناب‌ناپذیر است که آنچه در یک بخش از بریتانیا رخ می‌دهد، بتواند بر افکار عمومی مردم در سایر بخش‌های بریتانیا تأثیر بگذارد و قطعاً چنین تأثیری خواهد داشت".

وزرای اول ملی‌گرای اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی اعلام کردند که " دوران وست‌مینستر (حکومت مرکزی بریتانیا) رو به پایان است" و "چشم‌انداز سیاسی در سراسر این جزایر در حال تغییر است". این نخستین بار است که اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی هم‌زمان دارای رهبرانی ملی‌گرایند.

این رهبران اظهار داشتند که " شتاب و نیروی محرکه لازم در حمایت از جنبش‌های ما وجود دارد" و آنها " معتقدند که تغییر در قانون اساسی در راه است. " آنها بر "حق تعیین سرنوشت" برای ملت‌های خود تأکید کردند و از دولت مرکزی انگلستان خواستند تا "برای تغییر قانون اساسی در هر یک از این قلمروها، تدارک ببیند، برنامه‌ریزی کند و زمینه را برای آن فراهم سازد".

وزرای اول [اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی]"تفاهم‌نامه‌ای" را برای همکاری با یکدیگر امضا کرده‌اند؛ تفاهم‌نامه‌ای که هدف آن تلاش برای دستیابی به "اقتصادی قوی‌تر و عادلانه‌تر"، امکان توسعه "منابع انرژی بومی" و تأکید بر این نکته است که آینده ملت‌هایشان " در اتحادیه اروپا رقم می‌خورد. "

این رهبران اظهار داشتند که اگرچه احزاب آنها "مواضع قانون اساسی متفاوتی دارند و هر ملت آینده خود را به شیوه و در زمان مناسب خود تعیین خواهد کرد"، آنچه آنها را متحد می‌کند، "عزم راسخ برای اطمینان از شنیده شدن صدای ملت‌هایمان" است.

حزب ملی اسکاتلند (SNP) خواهان استقلال اسکاتلند است و حزب پلاید کامری" (Plaid Cymru) نیز استقلال ولز را می‌خواهد. حزب شین‌فین نیز خواهان جدایی از انگلیس و پیوستن به سایر بخش‌های ایرلند است.

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که آنها به‌تازگی بر سر تفاهم‌نامه‌ای توافق کرده‌اند؛ تفاهم‌نامه‌ای که نحوه همکاری احزابشان را در " زمینه‌های عملیِ دارای منافع مشترک" مشخص می‌کند؛ از جمله انرژی‌های تجدیدپذیر، ایجاد اقتصاد‌هایی قوی‌تر و عادلانه‌تر، تقویت روابط با اتحادیه اروپا و حمایت از حق هر ملت برای تعیین آینده خود. "

نتایج همه پرسی بر سر خروج بریتانیا یا انگلستان از اتحادیه اروپا موسوم به برگزیت نشان داد بیشتر مردم اسکاتلند و ایرلند شمالی مخالف خروج این کشور از اتحادیه اروپا بودند و بر ماندن در اتحادیه اروپا تاکید داشتند.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.