دروغ‌های آمریکا درباره مداخله ایران در یمن جای واقعیت‌ها را نمی گیرد

سخنگوی وزارت امور خارجه:

سخنگوی وزارت امور خارجه در فضای مجازی نوشت: دروغ‌های وزیر امور خارجه آمریکا درباره مداخله ایران در موضوع یمن - عربستان، نمی‌تواند جای واقعیت‌ها را بگیرد.

دروغ‌های آمریکا در رابطه با مداخله ایران در یمن نمی‌تواند جای واقعیت‌ها را بگیرد

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعای بی‌اساس وزیر امور خارجه آمریکا مبنی بر مداخله ایران در موضوع یمن، در فضای مجازی نوشت: دروغ‌های مارکو روبیو نمی‌تواند جایگزین واقعیت شود. انصارالله بازیگری مستقل است که خود تصمیم می‌گیرد؛ نه از کسی دستور می‌پذیرد و نه نیابتی دیگران است.

ریشه بی‌ثباتی در منطقه را باید در مداخلات نظامی آمریکا و سیاست‌های سیطره‌طلبانه آن جست. اگر واشنگتن واقعاً خواهان صلح بود، تنها یک گام ساده برمی‌داشت: به بدسگالی‌ها و مداخلات بی‌ثبات‌کننده خود در منطقه ما پایان می‌داد.

صلح در یمن با بمب و فشار خارجی حاصل نمی‌شود. صلح با مذاکرات صادقانه بر اساس نقشه راه مورد توافق طرفین آغاز می‌شود.

دروغ‌های آمریکا در رابطه با مداخله ایران در یمن نمی‌تواند جای واقعیت‌ها را بگیرد

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.