سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد؛
یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیهای اعلام کرد: یک فروند جنگنده F-۱۵ SA عربستان سعودی دو حمله هوایی به زندان مرکزی شهر الحزم، مرکز استان الجوف، انجام داده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی؛ بر اساس این بیانیه، جنگنده سعودی ساعت ۱۶:۳۰ از پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط به پرواز درآمد و پس از اجرای دو حمله هوایی، ساعت ۱۶:۴۵ به این پایگاه بازگشت.
نیروهای مسلح یمن اعلام کرد حمله به زندان مرکزی، تلفات زیادی در میان زندانیان و بازدیدکنندگان بر جای گذاشته و در میان قربانیان، زنان و کودکان نیز حضور داشتهاند.
در این بیانیه همچنین آمده است تلاشهای عربستان سعودی برای سلب مسئولیت از خود در قبال این حمله و تجاوزات علیه یمن، این کشور را از پیامدها و تبعات اقداماتش معاف نخواهد کرد.
نیروهای مسلح یمن در پایان تأکید کرد عربستان سعودی، هر اندازه برای سرپوش گذاشتن بر جنایات خود تلاش کند، از تبعات تجاوزات و اقدامات خود در امان نخواهد ماند.






