ارتش لبنان در بیانیه ای اعلام کرد یگانهای این نیرو در تمامی مناطقی که اشغالگران اسرائیلی در آن حضور ندارند، مستقر هستند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، ارتش لبنان اعلام کرد: یگانهای ارتش این کشور در تمامی مناطقی که حضور اشغالگران اسرائیلی در آنها وجود ندارد، بهویژه منطقه النبطیه مستقر هستند.
ارتش لبنان در دامه این بیانیه افزود: یگانهای ارتش در این مناطق، چه در مرحله پیش از تحولات کنونی و چه در مرحله کنونی، مستقر بودند.
از سوی دیگر، شبکه المیادین گزارش داد که جنگندههای رژیم صهیونیستی شهرک النبطیه علیا را هدف حمله هوایی قرار دادند.
یک مقام شورای سیاسی حزبالله هم اظهارات سفیر آمریکا در لبنان درباره جنایات صهیونیستها را تلاشی برای توجیه کشتار مردم جنوب لبنان دانست.
غالب ابوزینب گفت سفیر آمریکا با زبان صهیونیستی، مسئولیت جنایات این رژیم علیه زنان، کودکان و مردان بیگناه را بر گردن قربانیان میاندازد.
او تأکید کرد آمریکا پوششدهنده نسلکشی سازمانیافته در جنوب لبنان است و سفیر این کشور و نتانیاهو دو روی یک سکه هستند.
در همین حال دبیرکل سازمان ملل از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و افزایش تلفات غیرنظامیان ابراز نگرانی کرد.
آنتونیو گوترش با اشاره به حملات اخیر در نَبَطیه و اطراف آن، کشتار و زخمی شدن زنان و کودکان، آوارگی و تخریب گسترده را محکوم کرد و گفت: غیرنظامیان و تأسیسات غیرنظامی باید در هر شرایطی محافظت شوند.
در سه روز اخیر دست کم ۲۷ شهروند لبنانی در حملات صهیونیستها به شهادت رسیده و ۶۹ نفر زخمی شدهاند.






