اختلال حدود سه هزار پرواز در اندونزی بر اثر خاکستر آناک کراکاتائو

انتشار خاکستر آتشفشانی از کوه آناک کراکاتائو در اندونزی، فعالیت هزاران پرواز را مختل و حدود ۳۴۱ هزار مسافر را سرگردان کرده است.

اختلال حدود سه هزار پرواز در اندونزی بر اثر خاکستر آناک کراکاتائو

   به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی از کوالالامپور، وزیر حمل‌ونقل اندونزی اعلام کرد تا بعدازظهر دوشنبه ۱۶ شهریور، در مجموع ۲ هزار و ۹۶۱ پرواز داخلی و بین‌المللی به علت انتشار خاکستر آتشفشانی با اختلال مواجه شده‌اند که ۲ هزار و ۳۳۹ پرواز داخلی و ۶۲۲ پرواز بین‌المللی بوده است. این اختلالات شامل لغو، تأخیر و تغییر مسیر پروازهاست.

در پی گسترش ابر خاکستر، فعالیت ۷ فرودگاه منطقه‌ای از جمله فرودگاه بین‌المللی سوکارنو-هاتا و فرودگاه حلیم پرداناکوسوما در جاکارتا، فرودگاه رادین اینتن دوم و محمد توفیق کیماس در لامپونگ، همچنین فرودگاه‌های پوندوک کابِه، بودیارتو و حسین سَسترَنگارا متوقف شده بود.

وزارت حمل‌ونقل اندونزی اعلام کرده بود تعطیلی فرودگاه‌ها اقدامی احتیاطی برای حفظ ایمنی پرواز‌ها در شرایط متغیر باد و جلوگیری از ورود خاکستر به محدوده فرودگاه‌هاست. عملیات پاکسازی باندها، مسیر‌های تاکسی و سطوح پارک هواپیما‌ها نیز انجام شد و شرکت‌های هواپیمایی موظف به بازرسی هواپیما‌ها برای اطمینان از نبود ذرات خاکستر در موتور‌ها و بدنه شدند.

با این حال، آخرین تحولات نشان می‌دهد با کاهش غلظت خاکستر، فرودگاه سوکارنو-هاتا و چند فرودگاه دیگر از بامداد امروز، سه‌شنبه ۱۷ شهریور، فعالیت خود را از سر گرفته‌اند؛ هرچند دو فرودگاه در استان لامپونگ همچنان در انتظار ارزیابی شرایط هستند.

مقام‌های اندونزی همچنان وضعیت آتشفشان آناک کراکاتائو و مسیر حرکت خاکستر را زیر نظر دارند و تأکید کرده‌اند که بازگشت کامل فعالیت پروازی تنها پس از اطمینان از ایمنی فرودگاه‌ها و هواپیما‌ها انجام خواهد شد.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.