تلاش دولت اندونزی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌ها

رئیس‌جمهور اندونزی با توجه به ادامه آتش‌سوزی‌های گسترده جنگلی و زمینی در مناطق مختلف این کشور، دستور تشدید عملیات اطفای حریق و افزایش امکانات مقابله با آتش‌سوزی، به‌ویژه در نزدیکی پایتخت جدید این کشور، نوسانتارا، را صادر کرد.

تلاش دولت اندونزی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌ها

   به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی از کوالالامپور، «پرابوو سوبیانتو» در نشست روز دوشنبه با مسئولان مقابله با بحران، خواست امکانات اطفای حریق بر اساس مناطق بحرانی توزیع شود و برای مهار آتش در نزدیکی نوسانتارا، منابع بیشتری اختصاص یابد تا شعله‌های آتش به بخش مرکزی پایتخت جدید اندونزی نرسد.

بر اساس گزارش سازمان ملی مدیریت بلایای اندونزی، در ۶ استان اولویت‌دار شامل کالیمانتان غربی، ریاو، کالیمانتان جنوبی، کالیمانتان مرکزی، سوماترای جنوبی و جامبی، در مجموع ۷۲ هزار و ۹ هکتار از اراضی طعمه آتش شده است که از این میزان، بیش از ۷۱ هزار هکتار مهار شده و عملیات اطفای حریق در حدود ۹۳۹ هکتار همچنان ادامه دارد. کالیمانتان غربی با حدود ۳۸ هزار هکتار، بیشترین سطح سوخته را به خود اختصاص داده است.

خارج از این ۶ استان نیز حدود ۷۰۵ هکتار درگیر آتش‌سوزی شده که از این میزان، ۴۵۸ هکتار در منطقه «بوکیت سوهارتو» در نزدیکی نوسانتارا در کالیمانتان شرقی قرار دارد.

همزمان، پلیس اندونزی از تشکیل ۲۰۰ پرونده مرتبط با آتش‌سوزی جنگل‌ها و زمین‌ها و شناسایی ۱۳۸ مظنون خبر داده است؛ از این تعداد، ۱۱۹ نفر به آتش‌زدن عمدی و ۱۹ نفر به آتش‌سوزی ناشی از سهل‌انگاری متهم هستند. همچنین پرونده ۸ شرکت در حال رسیدگی است، درباره ۱۸ شرکت دیگر تحقیق می‌شود و ۴۲ شرکت نیز با مجازات‌های اداری از جمله تعلیق یا لغو مجوز مواجه شده‌اند.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.