معاون وزیر خارجه روسیه گفت: هدف اروپا طولانی کردن جنگ اوکراین برای واردکردن شکست راهبردی به مسکو است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت: اظهارات سیاستمداران اروپایی درباره حل درگیری اوکراین و گفتوگو با مسکو بیشتر حرفهای توخالی و ایجاد نوعی هیاهوی رسانهای است؛ اقدامات آنها علیه روسیه است.
الکساندر گروشکو افزود: در عمل، سیاست اتحادیه اروپا با رویکرد ناتو همسو است؛ هدف آن نیز طولانی کردن درگیری کییف برای وارد کردن شکست راهبردی به مسکو است.
در همین حال معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که که این نهاد از هرگونه تلاشی برای سازماندهی مذاکرات بین روسیه و اوکراین حمایت میکند.
فرحان حق در مورد سفر مذاکرهکنندگان آمریکایی به مسکو و کییف گفت: ما از همه تلاشها برای مذاکرات بین اوکراین و فدراسیون روسیه حمایت میکنیم.






