میثم تیموری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، درباره تساوی صنعت نفت برابر سپاهان اظهار داشت: بازی خیلی خوبی انجام دادیم و فکر میکنم در طول 90 دقیقه برتر از سپاهان بودیم. سپاهان در بسیاری از پستها قابل قیاس با صنعت نفت نیست و همه میدانند که این تیم چه پتانسیلی دارد، اما در این بازی تفاوت دو تیم فقط در رنگ لباسها بود؛ ما هیچ چیزی کمتر از تیم حریف نداشتیم و فوتبال خیلی خوبی به نمایش گذاشتیم، موقعیتهای خوبی هم داشتیم و حتی توپ را به تیر دروازه زدیم. به نظرم مستحق کسب سه امتیاز بودیم.
تیموری درخصوص عدم پیروزی صنعت نفت در پنج هفته گذشته تاکید کرد: تیم ما تازه از لیگ دسته اول به لیگ برتر آمده و خیلی دیر بسته شد. تکلیف سرمربی هم خیلی دیر مشخص شد و ما فقط توانستیم یک بازی دوستانه انجام بدهیم. با این حال از لحاظ فنی نمایش بدی نداشتیم و مطمئن هستم که در ادامه بهتر میشویم. در چند بازی بدشانسی آوردیم و البته در بازی مقابل ملوان و مس شهر بابک هم بابت اشتباهات داوری ضرر کردیم، چرا که در هر دو بازی یکی از بازیکنان هر دو تیم باید اخراج میشدند. من معتقدم تیم خوبی داریم و قطعاً در آینده نتایج بهتری میگیریم.
بازیکن صنعت نفت درباره برخی انتقادها از انتخاب محمد نوری به عنوان سرمربی این تیم در ابتدای فصل عنوان کرد: در فوتبال ایران خیلیها دنبال تخریب بازیکن و مربی هستند. همه مربیهای موفق بالاخره از یک جا شروع کردهاند و از همان ابتدای دوران مربیگری موفق نبودهاند. به هر حال مربی جوان هم باید از یک جا شروع کند و روزی محمد نوری این بود که کارش را از صنعت نفت آغاز کند.
تیموری افزود: نوری پیش از این هم در تیمهای دیگر مربیگری کرده و حالا این فرصت را دارد که به عنوان یک مربی جوان خودش را ثابت کند. من معتقدم در فوتبال ایران باید از مربیهای جوان حمایت کنیم تا نسل جدیدی از مربیها وارد این فوتبال شود. در همین مدتی که با محمد نوری کار کردم، از همکاری با این مربی لذت بردم و امیدوارم بتوانیم امسال نتایج خوبی بگیریم.
انتهای پیام/






