پیاتزا: همه بازیکنان باید در کنار هم برای تیم تلاش کنند

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، روبرتو پیاتزا پس از پیروزی سه بر صفر ایران مقابل نیوزیلند در مسابقات والیبال قهرمانی آسیا 2026 اظهار داشت: این آغاز مسابقات قهرمانی است و ما در ست اول خیلی خوب شروع کردیم. به نظرم حریف نیز در سرویس اشتباهاتی داشت، ولی ما از همان ابتدا در جریان بازی بودیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با تاکید بر حفظ تمرکز بازیکنان در این دیدار گفت: امروز به بچه‌ها گفتم که تمرکزمان را روی خودمان بگذاریم و خیلی ساده به جزئیات فکر کنیم. اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم، می‌توانیم مقابل قوی‌ترین تیم‌ها هم مقاومت کنیم.

پیاتزا در ارزیابی روند مسابقه در ست دوم گفت: ست دوم برای ما راحت‌تر بود و به همین دلیل شروع به استفاده از تعویض‌ها کردم.

او درباره ست سوم که با مقاومت بیشتری از سوی نیوزیلند همراه شد، عنوان کرد: در ست سوم باید از ابتدا خیلی بهتر عمل می‌کردیم. در امتیاز چهار بر یک، فرصت داشتیم به امتیاز پنجم برسیم، اما پاس رضا به مبین به توپ مناسبی تبدیل نشد و مبین نتوانست راه‌حلی پیدا کند. پس از آن در دریافت دچار مشکل شدیم و کم‌کم اعتمادبه‌نفس خود را در زمین از دست دادیم.

وی ادامه داد: به همین دلیل در پایان، علی حق‌پرست و محمد یک بار دیگر امتیازهای مهمی برای رسیدن به نتیجه به دست آوردند و در نهایت مسابقه را سه بر صفر به سود خود تمام کردیم.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران با اشاره به حضور بازیکنان مختلف در جریان مسابقه، گفت: این موضوع مهم است که امروز همه بازیکنان بازی کردند. تیم واقعاً فقط مجموعه‌ای از بازیکنان منفرد نیست و همه بازیکنان باید در کنار یکدیگر برای تیم تلاش کنند.

مردان والیبال ایران ساعت 4:30 بامداد روز یکشنبه 15 شهریور در دومین دیدار خود در این رقابت‌ها به مصاف هند خواهند رفت.

انتهای پیام/ 

منبع : تسنیم
برچسب ها :

پیاتزا بازیکنان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.