ابراز امیدواری رئیس فدراسیون دوچرخه سواری به کسب مدال در ناگویا

رسول اسدی درباره آخرین شرایط دو رکابزن اعزامی به بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا به خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی گفت: ماندانا دهقان و آرش میرباقری دو نماینده ایران در این بازی‌ها هستند و شرایط خیلی خوبی دارند. دهقان هم‌اکنون در چین به سر می‌برد و موفقیت‌های خوبی هم کسب کرده است.  میرباقری هم در ترکیه رکاب می‌زند و عملکرد خوبی در آنجا داشته است. هر دو ورزشکار تا روز 15 شهریور به ایران بازمی‌گردند و تا زمان اعزام در کشورمان خواهند بود.

وی درباره پیش‌بینی‌اش از عملکرد این رکابزنان در ناگویا اظهار داشت: امیدواریم در بازی‌های آسیایی به مدال برسیم. دهقان و میرباقری قرار است در 5 ماده مختلف رکاب بزنند که از این تعداد، در 4 ماده در صف کسب مدال هستند و شانس خوبی دارند.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری درباره کم‌تجربه بودن میرباقری تصریح کرد: میرباقری وضعیت خوبی دارد و امیدواریم کم‌تجربه بودنش به او ضربه و آسیب نزند. او در حد مدال است و می‌تواند روی سکو برود. با وجود این موضوع، اتفاقات روز مسابقه نیز بسیار مهم هستند. رکابزنان هر چقدر که آماده باشند، ممکن است در روز مسابقه‌شان دچار یک اتفاق شوند و نتوانند به نتیجه مورد نظر برسند. به هر صورت ما امیدوار به کسب موفقیت در ناگویا هستیم.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری درباره پاداش به مدال‌آوران گفت: فعلاً چیزی در این باره در هیئت رئیسه به تصویب نرسیده، اما قطعاً سعی می‌کنیم جوایزی را تعیین کنیم تا نمایندگان دوچرخه‌سواری ایران بتوانند با انگیزه‌تر از همیشه رکاب بزنند. 

وی درباره غیبت علی لبیب در ناگویا و صحبت‌های این ورزشکار پیرامون انصرافش خاطرنشان کرد: شرایط لبیب خوب نبود. در واقع به خاطر پروفایل مسیر که مناسب او نبود، ترجیح داد که شرکت نکند. 

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.