فلیک: از عملکردمان مقابل بیلبائو رضایت دارم/ رودری فوق‌العاده‌ بود

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، هانسی فلیک که شاگردانش شب گذشته (پنجشنبه) در دیداری معوقه از هفته اول لالیگای اسپانیا موفق شدند به لطف گلزنی‌های رافینیا و فرمین لوپس با نتیجه 2 بر صفر تیم فوتبال اتلتیک بیلبائو را از پیش‌رو بردارند، پس از این بازی درباره احتمال استفاده از بال برزیلی‌اش در پست مهاجم نوک گفت: ما نمی‌دانیم که آیا رافینیا این فصل مهاجم نوک ما خواهد بود یا خیر، اما مهم‌ترین چیز این است که او آماده است.

سرمربی تیم فوتبال بارسلونا افزود: بسته نگه داشتن دروازه مهم است، اما در کنار آن گلزنی هم اهمیت دارد. ما در طول بازی موقعیت‌هایی زیادی داشتیم و از عملکرد تیم رضایت دارم. باید یاد بگیریم که توپ را نگه داریم. در مقطع پایانی بازی تیم خسته بود، اما با این حال بازیکنان تمام توان خود را به معرض نمایش گذاشتند.

سرمربی آلمانی بارسا درباره ستاره اسپانیایی تیمش که در این بازی در ترکیب اصلی به میدان رفت اظهار داشت: به نظرم این برای یامال خوب بود که 90 دقیقه بازی کرد چون تحت این شرایط، ما همچنان به پیشرفت فیزیکی خود ادامه می‌دهیم.

فلیک در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره اظهار نظر اخیرمیگل آنخل خیل مارین، مدیر اجرایی باشگاه اتلتیکومادرید که مدیران باشگاه بارسلونا را دروغگو و غیرحرفه‌ای خطاب کرده  و گفته تحت هیچ شرایطی با بارسلونا برسر خولیان آلوارس مذاکره نخواهند کرد، گفت: نمی‌خواهم در مورد این موضوع و مسائلی این چنینی صحبتی کنم. ما دومین بازی‌‌مان را هم با برد به پایان بردیم و مابقی چیزها اهمیتی ندارد.

واکنش اتلتیکو به صحبت‌های لاپورتا: آلوارس را به بارسلونا نمی‌فروشیم!

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بارسلونا همچنان برای به خدمت گرفتن خولیان آلوارس از اتلتیکومادرید تلاش خواهد کرد، اظهار داشت: نمی‌خواهم در مورد این مسائل صحبت کنم. این در حیطه وظایف دکو (مدیر ورزشی تیم فوتبال بارسلونا) و دیگر مدیران باشگاه است.

سرمربی بارسلونا درباره رودریگو ارناندس کاسکانته، ملقب به رودری که اولین بازی‌اش برای این تیم را شب گذشته انجام داد، خاطرنشان کرد: رودری بازیکنی بی‌نقص برای ما، برای فلسفه کاری ما و برای نحوه بازی که از خود ارائه خواهیم داد، است. او بازی فوق‌العاده‌ای از خود به نمایش گذاشت.

از زمانی که هانسی فلیک سرمربی بارسلونا شده، این تیم در لالیگا 78 امتیاز به دست آورده که این بیشترین امتیاز به دست آمده در بین تیم‌هایی لالیگایی در این مقطع زمانی بوده است.

بارسلونا که با این برد 6 امتیازی شد و در حال حاضر صدرنشین لالیگا است، حالا باید خود را برای بازی دوشنبه با رایو وایکانو در هفته سوم این رقابت‌ها آماده کند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.