رئیس حشد الشعبی: رهبر شهید وجدان‌ها را زنده کرد

رئیس سازمان حشد الشعبی گفت: رهبر شهید انقلاب اسلامی سختی‌ها و دشواری‌ها را تحمل کرد و دلبستگی مردم به او در تاریخ معاصر بی‌سابقه بود.

رئیس حشد شعبی: رهبر شهید وجدان‌ها را زنده کرد‌

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، «فالح الفیاض»، رئیس سازمان حشد الشعبی در مراسم چهلم تدفین رهبر شهید انقلاب اسلامی اعلام کرد: مایه افتخار و عزت است که امروز بایستیم و یاد و خاطره‌ی رهبر شهید، آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای (قدس سره) را گرامی بداریم.

الفیاض در ادامه افزود: اینکه فرماندهان در همان ابتدای نبرد‌ها جان خود را فدا کنند، امری بزرگ و غیرمتعارف است.

وی تاکید کرد: مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در عراق، رویدادی پرطنین بود که جایگاه والای این شهید والامقام را در سطح بشریت به اثبات رساند و روحیه دفاع از کرامت و مقدسات را بیدار ساخت.

رئیس سازمان حشد الشعبی با بیان اینکه رهبر شهید یک امت ساخته و وجدان‌ها را زنده کرد، تصریح کرد: کسانی هستند که صد‌ها میلیارد دلار هزینه کرده‌اند تا چهره‌ی عراقی‌ها را مسخ کرده و هویت آنها را تغییر دهند. الفیاض  خاطرنشان کرد: مردم عراق از طریق مرجعیت آیت‌الله سیستانی (دام‌ظله) و عشایر بزرگوار با برگزاری این تشییع باشکوه، هویت و اصالت خود را به نمایش گذاشتند.

وی گفت: تشییع رهبر شهید در عراق ثابت کرد که این کشور جایگاه شخصیت‌های بزرگ است و فرزندانش به هویت اصیل خود پایبند هستند. رئیس حشد الشعبی اظهار داشت: عشایر عراق پیش از سایر طرف‌ها، نخستین نقش را در برعهده گرفتن و حمایت از مراسم تشییع رهبر شهید داشتند.

الفیاض تصریح کرد: این شهید بیانگر رویکردی کم‌نظیر بود؛ سختی‌ها و دشواری‌ها را تحمل کرد و دلبستگی مردم به او در تاریخ معاصر ما بی‌سابقه بود.

وی خاطرنشان کرد: ما در حشد الشعبی در مسیر فداکاری و جهاد و اعتلای کلمه و باور‌ها و عقاید امت قرار داریم.

برچسب ها :

الشعبی وجدان

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.