بقائی: دو دیپلمات فرانسوی متخلف باید ایران را ترک کنند

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز با بیان اینکه رسماً اعلام کردیم که دو دیپلمات فرانسوی که مرتکب اعمال خلاف شدند، هم باید ایران را ترک کنند و هم امکان بازگشت به ایران را نخواهند داشت، گفت: اقدام فرانسوی‌ها قابل توجیه نیست و برای تداوم روابط ایران و فرانسه مخرب خواهد بود.

بقائی: دو دیپلمات فرانسوی متخلف باید ایران را ترک کنند

به گزارش خبرآنی؛ اسماعیل بقائی سخنگوی دستگاه دیپلماسی امروز (یکشنبه) اول شهریورماه در حاشیه نشست هفته ملی تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی و در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره اقدام فرانسه در اخراج دو کارمند سفارت ایران در پاریس گفت: کنش ما قبلاً انجام شده بود.

بقائی توضیح داد: به محض اینکه احساس کردیم سفارت فرانسه در تهران فراتر از مسئولیت‌های خودش و فراتر از آنچه که طبق کنوانسیون روابط دیپلماتیک وین پیش‌بینی شده، عمل کرده و اقدامات آنها مصداق عمل مداخله‌جویانه در امور داخلی ایران بود، اقدام کردیم. رسماً هم اعلام کردیم که دو دیپلماتی که در این زمینه مرتکب اعمال خلاف شدند، هم باید ایران را ترک کنند و هم امکان بازگشت به ایران را نخواهند داشت.

وی افزود: ما قائل به این هستیم که روابط بین کشورها، از جمله با فرانسه، باید بر مبنای احترام متقابل و با رعایت همه قواعد و مقررات حقوق بین‌الملل، از جمله منع مداخله در امور داخلی کشورها، باشد. بر این اساس، روابط خود را با همه کشور‌ها تنظیم می‌کنیم و هر جا که لازم باشد، هم تذکر می‌دهیم و اقدام لازم را نیز انجام می‌دهیم.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: اقدامی که فرانسوی‌ها انجام دادند، قابل توجیه نیست. یک اقدام واکنشی بود به اقدام کاملاً قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل که از سوی ایران انجام شد و فکر می‌کنیم که این دست اقدامات برای تداوم روابط ایران و فرانسه مخرب خواهد بود.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.