خروج دو هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا از بلغارستان

وزیر دفاع بلغارستان اعلام کرد دو فروند هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی پایگاه هوایی «بزمر» بلغارستان را یک ماه پس از استقرار در آن ترک کرده‌اند.

خروج دو هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا از بلغارستان

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، آمریکا پس از جنگ با ایران، استقرار موقت این هواپیما‌ها را بر اساس توافقی که استفاده مشترک از تاسیسات نظامی را تنظیم می‌کند، درخواست کرده بود. ایران در آن زمان اعلام کرده بود که استقرار این هواپیما‌ها به منزله همدستی در «تجاوز و جنایات جنگی» خواهد بود.

«دیمیتار استویانوف» وزیر دفاع بلغارستان به خبرنگاران گفت دو فروند هواپیمای «KC-۱۳۵» نیروی هوایی آمریکا روز جمعه بلغارستان را ترک کردند.

مقامات آمریکایی هنوز به درخواست ها برای اظهارنظر پاسخ نداده‌اند. استقرار این هواپیما‌ها که مجلس بلغارستان در ۲۲ ژوئیه آن را تصویب کرده بود، باعث اعتراض ساکنان مناطق اطراف شد که نگران هدف قرار گرفتن آنها با موشک‌ها و پهپاد‌ها بودند.

استویانوف گفت: همه پرواز‌های این هواپیما‌ها در طول استقرار موقت‌شان، ماموریت‌های آموزشی بر فراز کشور‌های متحد بوده است و بلغارستان «هیچ اطلاعاتی درباره تهدید مستقیم علیه امنیت ملی خود» نداشته است.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.