سفر حسین‌نژاد به پرتغال برای مذاکره با ریوآوه

به گزارش خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، محمدجواد حسین‌نژاد که تحت قرارداد باشگاه دینامو ماخاچ قلعه قرار دارد، با پیشنهاد باشگاه ریوآوه مواجه شده و قرار است به‌زودی برای انجام مذاکرات حضوری به پرتغال سفر کند.

این بازیکن به همراه مدیر برنامه‌های خود راهی پرتغال خواهد شد تا مذاکرات مستقیم با مسئولان باشگاه ریوآوه را دنبال کند. حسین‌نژاد همچنان با باشگاه روسی قرارداد دارد و انتقال او به ریوآوه منوط به توافق نهایی طرفین است.

باشگاه ریوآوه پیش از این نیز مهدی طارمی، مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، را در اختیار داشت. طارمی پس از درخشش در این تیم راهی پورتو شد و مسیر حرفه‌ای خود را در فوتبال اروپا ادامه داد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.