تحقق ۱۰۳ درصدی تولید گاز و ۱۰۰ درصدی نفت خام

مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: بیش از ۱۰۳ درصدی برنامه تولید گاز و نزدیک به ۱۰۰ درصدی برنامه تولید نفت خام در سال ۱۴۰۴ محقق شد.

تحقق ۱۰۳ درصدی تولید گاز و ۱۰۰ درصدی نفت خام

به گزارش خبرآنی | اقتصادی، علی رضایی، مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با اعلام تحقق بیش از ۱۰۳ درصدی برنامه تولید گاز و نزدیک به ۱۰۰ درصدی برنامه تولید نفت خام در سال ۱۴۰۴، از ثبت نصاب ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب ذخیره‌سازی گاز در مخازن راهبردی شوریجه و سراجه قم خبر داد و گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، تولید گاز این شرکت در سال ۱۴۰۵ حدود ۱۲ میلیارد مترمکعب افزایش می‌یابد.

وی افزود: در حوزه ذخیره‌سازی گاز مجموع ذخیره‌سازی در مخازن شوریجه D و سراجه قم به ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب رسید که نصابی کم‌سابقه در تاریخ فعالیت‌های ذخیره‌سازی شرکت ملی نفت ایران به شمار می‌رود.

رضایی بیان کرد: در سال ۱۴۰۴، شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، ۱۹۷ روز تعمیرات اساسی با بیش از ۲۸۴ هزار نفرساعت کار انجام داد. در شرکت نفت و گاز شرق نیز ۴۸ روز تعمیرات با ۲۳ هزار و ۸۳۸ نفرساعت و در شرکت نفت و گاز غرب ۵۹ روز تعمیرات با بیش از ۸۳ هزار نفرساعت اجرا شد.

مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی ایران گفت: توسعه سامانه‌های هوشمند یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در حوزه مدیریت تولید است. اکنون برخی سامانه‌های مدیریت تعمیرات در شرکت‌های بهره‌بردار استفاده می‌شود، اما برنامه‌ریزی کرده‌ایم سامانه جامع مدیریت نگهداشت و تعمیرات (CMMS) در سطح شرکت مستقر شود.

برچسب ها :

درصدی تولید درصدی

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.