وزیر صهیونیست تروریست: هر شب باید ۳۰ تا ۴۰ نفر را در غزه بکشیم

«ایتمار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در سخنانی نفرت انگیز و تحریک‌آمیز خواستار کشتن ده‌ها فلسطینی در یک روز شد.

وزیر صهیونیست تروریست: هر شب باید ۳۰ تا ۴۰ نفر را در غزه بکشیم

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، او گفت: « باید هر شب در غزه عملیات حذف و پاکسازی انجام شود، ۳۰ یا ۴۰ نفر را از بین ببریم، نه فقط کسانی که خطرناک هستند»

این وزیر راست افراطی که سابقه اظهارات و اقدامات غیرانسانی در کارنامه خود به وفور دارد، همچنین گفته است: «آنجا افرادی هستند که نباید زنده باشند، نباید زندگی کنند».

بن گویر که صهیونیست‌های افراطی را طی سال‌های گذشته در کرانه باختری مسلح و برای حمله به فلسطینیان تحریک و تشویق کرده است، افزود: «در تصورات من، تمام نوار غزه مال ما است، شهرک‌سازی‌ها را نه فقط در “گوش کاتیف”، بلکه در سراسر غزه و باید تا حد امکان مهاجرت (به داخل غزه) را تشویق کرد».

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.