تفاهم‌ وزارت بهداشت و خارجه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده در جنگ‌

وزرای بهداشت و خارجه تفاهم‌نامه همکاری را برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده امضاء کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت بهداشت و وزارت امور خارجه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده در جنگ از سوی عباس عراقچی، وزیر امور خارجه و محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت به امضا رسید.

' '' '' '' '' ''; const skipForwardButton = player828133.controlBar.addChild('SkipForwardButton', {}); skipForwardButton.addClass('vjs-custom-skip-button'); skipForwardButton.el().innerHTML = '

10

' '' '' '' '' ''; const fullScreenBtn = player828133.controlBar.fullscreenToggle.el(); player828133.controlBar.el().insertBefore(skipBackButton.el(), fullScreenBtn); player828133.controlBar.el().insertBefore(skipForwardButton.el(), fullScreenBtn); }); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player828133.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/56520623',{},function (data) {}); }));

عباس عراقچی وزیر امور خارجه در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری؛ هم‌افزایی دیپلماسی و سلامت برای بازسازی آسیب‌های ناشی از جنگ گفت: صحبتم را با سلام به همه شهدای این مرز و بوم آغاز می‌کنم؛ به‌ویژه شهدای دو جنگ اخیر و در رأس آنها سیدالشهدای انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری، شهید ما، و همه شهدا، از مدرسه میناب تا لامرد، تا ناو دنا، تا تک‌تک فرزندان این مرز و بوم که جان خود را فدای این خاک، استقلال و عزت ما کردند. به‌ویژه شهدای سلامت کشور.

' '' '' '' '' ''; const skipForwardButton = player923141.controlBar.addChild('SkipForwardButton', {}); skipForwardButton.addClass('vjs-custom-skip-button'); skipForwardButton.el().innerHTML = '

10

' '' '' '' '' ''; const fullScreenBtn = player923141.controlBar.fullscreenToggle.el(); player923141.controlBar.el().insertBefore(skipBackButton.el(), fullScreenBtn); player923141.controlBar.el().insertBefore(skipForwardButton.el(), fullScreenBtn); }); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player923141.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/56520622',{},function (data) {}); }));

وزیر امور خارجه در ادامه افزود: پزشکان، پرستاران و کادر بیمارستان‌هایی که در این حملات وحشیانه جان خود را در راه درمان و سلامت بیماران و مجروحان نثار کردند و یک لحظه اجازه ندادند که بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مراکز پزشکی و بهداشتی تعطیل شوند، حتی زیر شدیدترین بمباران. این جنگ اخیر، جنگ ۱۲ روزه و این جنگ چهل‌روزه، مثل جنگ هشت‌ساله، واقعا صحنه‌های بی‌نظیری از فداکاری و رشادتی دارد که تک‌تک فرزندان این کشور نشان دادند.

عراقچی در ادامه تاکید کرد: نیرو‌های مسلح ما جانفشانی کردند و بزرگ‌ترین ارتش ظاهری دنیا را عاجز و شکست دادند. این اصلا شعار نیست؛ یک واقعیت است که همه دنیا به آن اعتراف می‌کند. در جنگ اخیر، جمهوری اسلامی ایران خود را به دنیا ثابت کرد و نشان داد که یک قدرت سرسخت و شکست‌ناپذیر است.

وزیر امور خارجه همچنین خاطرنشان کرد: هیچ‌ کس فکر نمی‌کرد که ایران بتواند این‌گونه در مقابل آمریکا، با همراهی رژیم صهیونیستی و حمایت بسیاری از کشور‌های دیگر، از جمله کل کشور‌های غربی و برخی کشور‌های دیگر که همه می‌دانیم، مقاومت کند و سر خم نکند و نهایتا دشمن را مجبور کند که برای مذاکره درخواست دهد.

وزیر امور خارجه همچنین گفت: در دیپلماسی هم ملت ایران نشان داد که از حقوق خود به‌خوبی بلد است دفاع کند. این را هم از مقامات مختلف شنیدم با همین عبارات که «شما هم جنگ را بردید، هم دیپلماسی را بردید.»

 عراقچی در ادامه افزود: به‌نظر من نیز اخلاق، شرافت و عزت را بردیم و این نتیجه فداکاری و مقاومت همه مردم ماست، از جمله کادر پزشکی که صحنه‌هایش را همه می‌دانند و دیده‌اند، و امروز هم برخی از این صحنه‌ها را شاهد بودید.

وزیر امور خارجه همچنین تاکید کرد: در وزارت امور خارجه یکی از مهم‌ترین کار‌های ما کمک به سیستم درمان کشور است. همه نمایندگی‌های ما در خارج از کشور ماموریت دارند در حوزه دیپلماسی سلامت نهایت کمک را انجام دهند.

عراقچی خاطرنشان کرد: در شرایط جنگ یکی از کار‌های سخت ما با همکاری وزارت بهداشت تامین نیاز‌های کشور در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و انتقال آنها به کشور بود.

وزیر امور خارجه گفت: فکر می‌کنم وزارت بهداشت عملکرد درخشانی داشت در اینکه در شرایط جنگی نیاز‌های کشور در حوزه درمان و پزشکی را تامین بکند تا کمبودی در این زمینه احساس نشود.

عراقچی افزود: یکی از کار‌های دیگری که ما در همین جهت انجام دادیم و به نظر من، یکی دیگر از جلوه‌های غرورانگیز این جنگ بود، انسجام ملی ایرانیان بود که نه فقط در داخل کشور، بلکه در خارج از کشور هم خودش را نشان داد.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: ما در مدت جنگ و پس از آن، ارقام بسیار زیادی از کمک‌های ایرانیان را جمع‌آوری کردیم. رقم آن شاید بعد‌ها اعلام شود، ولی واقعاً میلیون‌ها دلار جمع‌آوری شد. ایرانیان، شیعیان، مسلمانان و علاقه‌مندان به انقلاب اسلامی آمدند و به اراده خودشان کمک کردند.

عراقچی خاطرنشان کرد: ما فقط شماره حساب اعلام کردیم یا مراکزی را برای دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مشخص کردیم. ارقام بسیار زیادی جمع‌آوری شد و تجهیزات زیادی وارد کشور شد. یک قلم از یکی از کشور‌های همسایه، در یک نوبت فقط ۲۵ دستگاه آمبولانس وارد کشور شد و در موارد دیگری نیز به همین ترتیب، تجهیزات پزشکی و آمبولانس ارسال شد. در حد بسیار زیادی، ایرانیان خارج از کشور و شیعیان و مسلمانان کمک کردند و ما این کمک‌ها را به کشور منتقل کردیم.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.