در حمله پهپادی اوکراین به شهر " نیژنکامسک " در جمهوری تاتارستان، ۱۳ غیرنظامی کشته و ۴۸ نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، دفتر مطبوعاتی رئیس "جمهوری تاتارستان" روسیه اعلام کرد که در حمله پهپادی روز دوشنبه نیروهای مسلح اوکراین به شهر "نیژنکامسک" در این جمهوری، ۱۳ غیرنظامی جان خود را از دست داده و ۴۸ نفر دیگر زخمی شدند.
در این بیانیه آمده است: «تا این لحظه ۱۳ نفر جان از شهروندان باختهاند. در میان جانباختگان یک کودک نیز وجود دارد. علاوه بر این ۴۸ نفر نیز زخمی شدند.»
گروههای پزشکی از مناطق مختلف به این شهر اعزام شدند و میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه ارائه کمکهای پزشکی به زخمی ها را شخصاً تحت کنترل گرفت.
پیش از این گزارش شد که پهپادهای مهاجم اوکراینی صبح دوشنبه تلاش کردند تأسیسات تولیدی و غیرنظامی در شهر نیژنکامسک را هدف قرار دهند که در تأسیسات هدف قرارگرفته افراد غیرنظامی حضور داشتند که هیچ ارتباطی با عملیات نظامی در اوکراین نداشتند.
در پی کشته شدن تعداد زیادی از مردم غیرنظامی، در جمهوری تاتارستان عزای عمومی اعلام شد و دولت محلی نیز دستور داده تا تمامی کمکهای لازم را به آسیبدیدگان ارائه کند.
بعد از این حادثه، رودیون میروشنیک، نماینده ویژه وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که حمله به مناطق غیرنظامی در شهر نیژنکامسک تاتارستان، یک «جنایت جنگی» است.
این در حالی است که وزارت دفاع روسیه نیز ظهر دوشنبه گزارش داد که نظامیان این کشور در شبانهروز گذشته تعدادی از زیرساختارهای انرژی و تأسیسات حملونقل، مراکز لجستیکی، محل تولید و نگهداری پهپادهای نیروهای مسلح اوکراین و همچنین چند نقطه استقرار موقت نیروهای نظامی را هدف قرار دادند.
وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که نیروهای پدافند هوایی این کشور در شبانهروز گذشته یک هزار و ۱۳۴ فروند پهپاد از نوع هواپیما و ۱۱ بمب هدایت شونده هوایی نیروهای مسلح اوکراین را منهدم کردند.






