بدترین شیوع سرخک ۳۵ سال گذشته در آمریکا

آمریکا با بدترین شیوع سرخک در ۳۵ سال گذشته روبرو است.

   بدترین شیوع سرخک ۳۵ سال گذشته در آمریکا

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه راشاتودی، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۴۶۵ مورد ابتلا به سرخک در این کشور ثبت شده است که این رقم نسبت به گزارش هفتگی پیشین، ۹۴ مورد افزایش نشان می‌دهد.

اگر چه آمار سال ۲۰۲۶ تاکنون فاقد تلفات جانی بوده، اما ابعاد این همه گیری از آمار سال ۲۰۲۵ که در آن ۲۲۸۹ مورد ابتلا و سه مورد مرگ و میر ثبت شده بود، فراتر رفته است؛ رقمی که از سال ۱۹۹۱ تاکنون بی سابقه بوده است.

در بخشی از این گزارش آمده است: ۹۴ درصد موارد تایید شده (۲۳۰۹ از ۲۴۶۵ مورد) با کانون‌های شیوع بیماری مرتبط هستند. 

این در حالی است که موردی از این بیماری ویروسی به شدت مسری، در یک پارک تفریحی در کالیفرنیا شناسایی شده است.

همچنین بر اساس آمارها، ۹۳ درصد از مبتلایان هرگز واکسن‌ ام‌ ام‌ آر MMR – (واکسن سرخک، اوریون، سرخجه) را دریافت نکرده بودند، در حالی که ۴ درصد به طور کامل (دو دوز) واکسینه شده بودند؛ این ارقام مشابه آمار گزارش شده در سال گذشته است.

واکسن سرخک که قدمت آن به دهه ۱۹۶۰ میلادی بازمی گردد، در بسیاری از کشور‌ها اجباری است، اما در آمریکا اینگونه نیست و در بسیاری از ایالت ها، معافیت‌هایی (به ویژه با دلایل مذهبی یا اعتقادات شخصی) وجود دارد.

سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۰ اعلام کرد بیماری سرخک در آمریکا ریشه کن شده است. در آن زمان، این سازمان بین المللی امیدوار بود سرخک تا سال ۲۰۱۰ از سطح کره زمین محو شود.

در مورد فرانسه نیز، با وجود قانون واکسیناسیون اجباری، وضعیت مشابهی دیده می‌شود؛ به گزارش «سازمان بهداشت عمومی فرانسه»، در سال ۲۰۲۵ تعداد ۸۳۵ مورد ابتلا تایید شده است که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، هشتاد درصد افزایش نشان می‌دهد.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.