حمله نیروهای مسلح یمن به مزدوران سعودی در مارب

منابع خبری از حمله نیروهای مسلح یمن به شبه نظامیان مورد حمایت عربستان سعودی در استان مأرب خبر دادند.

حمله نیروهای مسلح یمن به مزدوران سعودی در مارب

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد که عربستان با اصرار بر ادامه محاصره ملت و تجاوز به خاک یمن همچنان در حال اعزام نیرو‌ها و تحریک آنها به کوره جنگ خصمانه و شکست خورده در یمن است.

بر اساس این بیانیه، پس از رصد دقیق تحرکات نیرو‌های مورد حمایت عربستان، تجمع نیرو‌ها و ادوات و تجهیزات نظامی در اردوگاه «صحن الجن» با تعداد زیادی موشک و پهپاد به طور دقیق هدف قرار گرفت.

در این بیانیه آمده است که نیرو‌های مسلح یمن به ادامه معادله مقابله تنش با تنش پایبند است و تاکید می‌کند که هر نیرویی را که عربستان برای ادامه محاصره یمن ارسال کند را هدف قرار می‌دهد.

نیرو‌های مسلح یمن همچنین در ادامه بیانیه تاکید کرد که دو معادله محاصره در برابر محاصره و هدف قرار دادن نیرو‌های مورد حمایت عربستان را در هر مکانی ادامه می‌دهد و اجازه نمی‌دهد که توطئه‌های خصمانه علیه یمن بدون پاسخ فوری و شدید باقی بماند.

این بیانیه در پایان می‌افزاید که بار دیگر به یمنی‌های فریب خورده توصیه می‌کنیم که اردوگاه‌های وابسته به عربستان را ترک کرده و بدون تاخیر به مناطق خود بازگردند و خود را نجات دهند

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.