ارتباط نهاد‌های علمی ایران و هند تقویت می‌شود

تقویت ارتباطات میان نهاد‌های علمی در دیدار قائم‌مقام وزیر علوم ایران با وزیر آموزش هند مورد تاکید قرار گرفت.

ارتباط نهادهای علمی ایران و هند تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ؛ مسعود شمس‌بخش قائم‌مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه سیزدهمین نشست وزرای آموزش بریکس در شهر بوبانسوار هند، با پرالهاد جوشی وزیر آموزش هند، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، دو طرف بر ظرفیت‌های گسترده روابط دیرینه و تمدنی ایران و هند برای توسعه همکاری‌های نوین در حوزه‌های آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری تأکید کردند.

گسترش همکاری‌های دانشگاهی و پژوهشی، تقویت ارتباطات میان نهاد‌های علمی، افزایش فرصت‌های آموزشی برای دانشجویان و پژوهشگران و بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزش دیجیتال از جمله محور‌های مورد تأکید در این دیدار بود.

طرفین همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تعمیق همکاری‌های علمی و آموزشی و ایجاد فرصت‌های جدید برای توانمندسازی نسل جوان و توسعه نوآوری تأکید کردند.

برچسب ها :

ارتباط ایران تقویت

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.