سخنگوی استقلال خوزستان: با آل‌کثیر مذاکره نکرده‌ایم

شهرام هزاریان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، درباره انتشار اخباری پیرامون پیوستن عیسی آل‌کثیر به تیم فوتبال استقلال خوزستان اظهار داشت: هیچ مذاکره رسمی با این بازیکن انجام نداده‌ایم. چند بازیکن در تمرینات استقلال خوزستان حاضر شده‌اند و با آنها مذاکره شده، اما تا زمانی که پنجره نقل‌وانتقالاتی تیم باز نشود، نمی‌توانیم بازیکنی به خدمت بگیریم.

وی در مورد برنامه‌های استقلال خوزستان تا شروع لیگ برتر فوتبال تصریح کرد: اعضای تیم تا امروز (شنبه) در اهواز حضور داشتند. آنها فردا به تهران بازمی‌گردند و پنجشنبه در دیداری دوستانه مقابل استقلال به میدان می‌روند.

رئیس و سخنگوی هیئت مدیره باشگاه استقلال خوزستان درباره چمن نامطلوب ورزشگاه غدیر اهواز و احتمال میزبانی آبی‌های اهوازی از آلومینیوم اراک در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز یا تختی آبادان گفت: پیمانکار استادیوم چهار روز پیش کارهای بذرپاشی را انجام داد و گفت که این چمن 30 تا 35 روز دیگر، آماده برگزاری مسابقه خواهد بود. این احتمال وجود دارد که یک بازی را در ورزشگاه فولاد یا صنعت نفت میزبانی کنیم.

آل کثیر در فصل گذشته تنها 218 دقیقه فرصت بازی پیدا کرد و در این مدت، موفق به ثبت گل یا پاس گل نشد.

استقلال خوزستان از ساعت 20 روز جمعه 23 مرداد در چارچوب هفته اول لیگ برتر فوتبال میزبان آلومینیوم اراک خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.