تظاهرات میلیونی در صنعاء و هشدار به آل سعود درباره ماجراجویی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری خبر آنی، راهپیمایی میلیونی مردم یمن در میدان السبعین صنعا، با شعار «محاصره در برابر محاصره و تنش در برابر تنش» و در اعلام همبستگی با عراق برگزار شد.

پیش از این در صعده نیز تظاهرات مشابهی با همین شعار و برای اعلام همبستگی با عراق و حمایت از نیروهای مسلح یمن برگزار شده بود

هشدار صریح یمن به حاکمان عربستان درباره پیامدهای ماجراجویی در دریای سرخ

عبدالعزیز صالح بن حبتور عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت: رویکرد رژیم سعودی برای نظامی کردن دریای سرخ، هرگز کشتی هایش را محافظت نخواهد کرد و سبب افزایش تنش و پیچیده تر شدن اوضاع در منطقه خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد که ائتلاف دریایی سعودی تنها پوششی برای ادامه تجاوزگری و محاصره یمن است.

بن حبتور تاکید کرد که باب المندب باز است و ما آن را به روی کشتیرانی بین المللی نبسته ایم و اقدامات ما فقط به کشتیرانی سعودی منحصر است.

وی افزود: ما حق مشروع خود در محاصره دریایی عربستان را در واکنش و پاسخ به محاصره ظالمانه ای اعمال می کنیم که بیش از 30 میلیون انسان را در یمن هدف قرار داده و این محاصره تنها با پایان محاصره ما پایان خواهد یافت.

وی هشدار داد: کشورهایی که در نشست ریاض شرکت کردند، باید این نکته را درک کنند که در صورت گسترش دامنه رویارویی، آنها  اولین بازندگان خواهند بود.

بن حبتور تاکید کرد: هر کس گمان می کند که ائتلافهای نظامی به رهبری سعودی، آمریکایی و صهیونیستی معادلات جدید را تحمیل خواهد کرد، سخت در توهم به سر می برد.

وی گفت: بار دیگر تاکید می کنیم که ملت یمن و نیروهای مسلح آن و رهبری انقلاب آنها برای تمام سناریوها آمادگی دارند.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.