اعطای میزبانی مراحل حذفی لیگ نخبگان به عربستان در 3 دوره آینده

به گزارش پایگاه خبری خبرآنی، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) به طور رسمی اعلام کرد عربستان میزبان بازی‌های مراحل حذفی معتبرترین تورنمنت باشگاهی قاره کهن برای سه فصل دیگر تا سال 2029 خواهد بود.

در بیانیه رسمی که امروز (پنجشنبه) منتشر شد، کنفدراسیون فوتبال آسیا تأیید کرد کمیته اجرایی AFC تصویب کرده مسابقات مراحل حذفی مسابقات لیگ قهرمانان نخبگان آسیا در فصول 27-2026،  28-2027 و 29-2028 به میزبانی عربستانی‌ها برگزار شود.  

کنفدراسیون این تصمیم را به موفقیت عربستانی‌ها در میزبانی‌شان از این مسابقات در فصول 25-2024 و 26-2025 نسبت داد که آنها را متقاعد کرد دیدارهای مراحل حذفی این رقابت‌ها در سه فصل آینده را هم در خاک این کشور برگزار کنند.

الاهلی در هر دو دوره اخیر رقابت‌های لیگ قهرمانان نخبگان آسیا به ترتیب با شکست دادن تیم‌های ژاپنی کاوازاکی فرونتاله و ماچیدا زلویا به عنوان قهرمانی دست یافت.

تغییرات در فرمت برگزاری این مسابقات نیز در راه است. کنفدراسیون فوتبال آسیا اصلاحاتی را برای لیگ قهرمانان نخبگان آسیا از فصل 27-2026 به بعد تصویب کرده که نشان دهنده افزایش تعداد تیم‌ها از 24 تیم به 32 تیم است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.