درگیری در دریای خزر، جنگ از پیش باخته اسرائیل، اروپا و ناتو

علیرضا مجیدی، مسئول میز منطقه‌ای گروه تفسیر جنگ خبر آنی گفت: یکی از دلایل کاهش حملات آمریکا در روزهای اخیر، شوک بود که از باب‌المندب دریافت کرد و نگران بازار انرژی شد.

وی افزود: بعد از اینکه یمن (شرکت نفتی) آرامکو را زد، اوکراین کشتی ایران را در دریای خزر هدف گرفت و به نوعی آمریکایی‌ها گفتند می‌توانیم جبهه جدیدی باز کنیم.

.

مجیدی تاکیدکرد:اگر واقعاً بخواهند در دریای خزر ناامنی ایجاد کنند، باتوجه به غلبه توان نظامی روسیه و ایران در خزر، بازنده این درگیری از الان مشخص است.

وی ادامه داد: 55 درصد نفت اسرائیل از خزر (قزاقستان و جمهوری آذربایجان) تأمین می‌شود و قطعاً در این وضعیت متضرر خواهد شد.

مجیدی تصریح کرد: بخش مهمی از انرژی اروپا و ناتو هم از همین منطقه تأمین می‌شود و اگر بخواهند اقدام پرریسکی انجام دهند، آن‌وقت ناتو واقعا دستش زیر ساتور خواهد رفت و همکاری‌ ایران و روسیه روی پله‌های بالاتری قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.