آموزش و پرورش 120 برنامه تابستانی برای دانش‌آموزان اجرا می‌کند

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری خبرآنی، ابوالحسن قلی‌زاده، سرپرست اداره کل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش از آغاز اجرای برنامه‌های تابستانی دانش‌آموزان خبر داد و اظهار کرد: برنامه‌های تابستانی امسال با شعار «تابستان؛ میدان نقش و عمل با میدان‌داری نسل بعثت» از ابتدای تیرماه آغاز شده و تا 20 شهریور ادامه خواهد داشت.

وی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی هدفمند برای اوقات فراغت دانش‌آموزان افزود: اوقات فراغت تابستانی، اگر بر مبنای رویکردهای تربیتی طراحی شود، می‌تواند زمینه‌ساز تقویت هویت دینی و ملی، ارتقای مهارت‌های زندگی، افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی، شکوفایی خلاقیت و توسعه روحیه مشارکت جمعی در میان دانش‌آموزان باشد.

سرپرست اداره کل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برنامه‌های تابستانی نباید صرفاً جنبه سرگرمی داشته باشند، بلکه باید فرصت نقش‌آفرینی، تعامل اجتماعی سازنده و رشد شخصیت فردی و اجتماعی دانش‌آموزان را فراهم کنند.

قلی‌زاده با اشاره به نقش مدارس و مراکز تربیتی در اجرای این برنامه‌ها گفت: مدارس، معلمان و مراکز و پایگاه‌های اوقات فراغت محور اصلی اجرای فعالیت‌های تابستانی هستند و با استفاده از ظرفیت مدارس منتخب دارای مجوز پایگاه، کانون‌های فرهنگی و تربیتی، اردوگاه‌های دانش‌آموزی، دارالقرآن‌ها، سالن‌های ورزشی و همچنین مشارکت خانواده‌ها، نهادهای فرهنگی، مراکز مردمی و امکانات محلی، شبکه‌ای هم‌افزا برای تحقق اهداف تربیتی شکل گرفته است.

وی از پیش‌بینی بیش از 120 عنوان برنامه فرهنگی، هنری، ورزشی، مهارتی و همچنین برنامه‌های ویژه اربعین حسینی در تابستان امسال خبر داد و افزود: پیش‌بینی می‌شود بیش از 35 هزار پایگاه در سراسر کشور خدمات مورد نیاز دانش‌آموزان را در حوزه اوقات فراغت ارائه کنند.

سرپرست اداره کل فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش درباره شهریه کلاس‌های تابستانی نیز اظهار کرد: شهریه کلاس‌های فوق‌برنامه درسی از جمله ریاضی و علوم، بر اساس ابلاغیه مربوط به کلاس‌های فوق‌برنامه مدارس و مصوبه شورای آموزش و پرورش شهرستان، منطقه یا ناحیه تعیین می‌شود. همچنین شهریه سایر کلاس‌های فرهنگی، هنری و مهارتی نیز مطابق مصوبات ستاد فعالیت‌های تابستانی هر استان و با توجه به عواملی مانند تعداد متقاضیان، سطح مدرس و نوع دوره، متفاوت خواهد بود.

وی با اشاره به غیرحضوری شدن بخشی از آموزش در سال تحصیلی گذشته گفت: ممکن است برخی دانش‌آموزان آموزش کامل را دریافت نکرده باشند؛ از این رو، شرکت در کلاس‌های تابستانی می‌تواند فرصت مناسبی برای جبران کاستی‌های آموزشی آنان باشد.

قلی‌زاده خاطرنشان کرد: علاوه بر کلاس‌های جبرانی، برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری، مهارتی و ورزشی برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان تدارک دیده شده است.

انتهای پیام/

منبع : تسنیم

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.