تشدید درگیری های روسیه و اوکراین

روسیه و اوکراین حملات پهپادی و موشکی خود را به اهداف نظامی، انرژی و لجستیکی یکدیگر تشدید کردند.

تشدید درگیری های روسیه و اوکراین

به گزارش سرویس بین الملل خبرآنی، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیرو‌های مسلح این به دو بندر چرنومورسک و نیکولایف در اوکراین حمله کرده و زیرساخت‌های بندری و کشتی‌هایی را که در خدمت منافع ارتش اوکراین بودند، هدف قرار دادند.

این وزارتخانه شنبه در بیانیه‌ای گفت: نیرو‌های مسلح فدراسیون روسیه در طول روز به حملات خود به بنادر و کشتی‌هایی که در خدمت منافع نیرو‌های مسلح اوکراین بودند، ادامه دادند.

وزارت دفاع روسیه افزود: این حملات با تسلیحات هوایی با دقت بالا و پهپاد‌های تهاجمی انجام شد و تاسیسات زیرساختی در بندر چرنومورسک (بندر تجاری دریایی شرکت دولتی اودسا) و تاسیسات زیرساختی بندری که برای ذخیره محموله‌های نظامی استفاده می‌شود، آسیب دید.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد سامانه‌های پدافندی این کشور طی شبانه روز گذشته ۵۷۱ فروند پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کرده‌اند

همچنین در بندر نیکولایف (بندر تجاری دریایی شرکت دولتی نیکولایف) یک کشتی فله‌بر که محموله‌هایی را برای ارتش اوکراین تحویل می‌داد و یک فروند CV-۹۰ نیروی دریایی اوکراین نیز آسیب دید.

علاوه بر این، مقام‌های روسیه اعلام کردند که ۱۱ نفر از جمله چهار کودک در حمله شبانه اوکراین به یک اردوگاه تعطیلات در بخشی از منطقه زاپوریژیا کشته شدند و کی‌یف را به حمله عمدی به غیرنظامیان متهم کردند.

یوگنی بالیتسکی از مقام‌های روسیه گفت که ۱۶ نفر دیگر در حمله به منطقه تفریحی کیریلیوکا که در ساحل دریای آزوف در نزدیکی شهر ملیتوپول قرار دارد، زخمی شدند.

در مقابل، نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد چهار موشک و ۱۶۰ پهپاد را رهگیری یا منهدم کرده است و روز جمعه ده اوکراینی در حملات روسیه کشته شده‌اند.

رسانه‌های محلی از حمله اوکراین به شرکت بزرگ خرده فروشی اینترنتی «وایلدبریز» روسیه در شهر «یِکاتِرینبورگ» (Yekaterinburg) خبر دادند.

سرویس امنیتی اوکراین هم از حمله پهپادی به یک سکوی نفتی در دریای خزر و یک پالایشگاه نفت در منطقه سیبری خبر داد.

همزمان ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین مدعی شد که قرار است ۳۰ هزار نیروی نظامی کره شمالی به روسیه اعزام شوند.  کره شمالی همچنین در حال آماده‌سازی برای انتقال پرتابگر‌های بیشتر برای موشک‌های بالستیک به روسیه است.

در تحولی دیگر  قاسم جومارت توکایف رئیس جمهور قزاقستان در دیداری با همتای روس خود خواستار توقف درگیری و از سرگیری مذاکره میان روسیه و اوکراین شد.

آخرین خبر ها

پربیننده ترین ها

دوستان ما

گزارش تخلف

همه خبرهای سایت از منابع معتبر تهیه و منتشر می‌شود. در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.