البرز حاجیپور در گفتوگو با خبرنگار ورزشی پایگاه خبری خبرآنی، درباره تصاویر منتشر شده از چمن بیکیفیت ورزشگاه غدیر اهواز که طی ماههای گذشته به بهرهبرداری رسیده، اظهار داشت: در زمین این ورزشگاه بذر زمستانه و تابستانه کاشته شده بود. این برهه از زمان، موقع رویش تابستانه فرا رسیده که این رویش بهصورت کامل انجام نشده و مجبور شدند بذر دیگری روی زمین بپاشند.
وی در مورد زمان حدوداً یک ماهه تا بهرهبرداری زمین چمن، بعد از بذرپاشی مجدد تصریح کرد: بله، زمین حدود همین مدت به استراحت نیاز دارد. باید ببینیم چه اتفاقی میافتد.
مدیر تیم فوتبال استقلال خوزستان در پاسخ به این پرسش که آیا سران این باشگاه در نظر دارند استادیوم دیگری برای میزبانی شاگردان خلیفه اصل در نظر بگیرند یا خیر؟ خاطرنشان کرد: شاید ورزشگاه غدیر تا شروع لیگ (23 مرداد) آماده شود و امیدواریم در این زمینه با چالشی مواجه نشویم.
حاجیپور درباره برنامه استقلال خوزستان تا شروع لیگ برتر فوتبال به خبرآنی گفت: تمرینات را در تهران دنبال میکنیم و منتظر شروع لیگ برتر هستیم. روزهای چهارم و هفتم مرداد با پیکان و ذوبآهن بازی میکنیم و سپس برای تعطیلات سه روزه به اهواز برمیگردیم. پس از آن هم تمرینات را در تهران از سر میگیریم.
انتهای پیام/






